Δεύτερη σερί νίκη (2-0) για την ομάδα μας και 5η θέση

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα, επικρατώντας σήμερα με 2-0 του Τάλως Μελιδονίου στο γήπεδο των Αρμένων, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Ήταν μια επαγγελματική νίκη, που έφερε την ομάδα μας στην 5η θέση της βαθμολογίας και την κάνει να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ομάδα μας να καταφέρνει να φτάνει στο τρίτο φετινό της τρίποντο, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 29’ προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ του Βαρδιάμπαση, μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Τσόλα, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Αποστολάκη.

Φάσεις και γκολ

16’ σέντρα του Μοσχονά, προβολή του Κρανιωτάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Δανδάλη.

23’ καλή εκτέλεση φάουλ του Θεοδωράκη, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29’ ο Τσόλας εκτελεί φάουλ, ο Βαρδιάμπασης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0 για την ομάδα μας.

90’ κάθετη του Αποστολάκη, ο Μαραγκουδάκης στρώνει στον Παπαδογιάννη, το σουτ του οποίου διώχνει εντυπωσιακά ο Αναγνωστάκης, αλλά χάνει την μπάλα, κερδίζει ο Ν. Αποστολάκης μέσα στην μεγάλη περιοχή και ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του Τάλως Μελιδονίου. Ο κ. Χατζημπεκιάρης δίνει το πέναλτι, όχι την κόκκινη στον Αναγνωστάκη και ο Νίκος Αποστολάκης ευστοχεί από τα 11 βήματα γράφοντας το 2-0 για την ομάδα μας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζημπεκιάρης, Συργούνη, Γρύλλης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 29’ αυτογκόλ Βαρδιάμπασης, 90’ πεν. Ν. Αποστολάκης.

ΑΣΣΙΣΤ: 29’ Τσόλας.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΤΙ: 90’ Ν. Αποστολάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Δ. Κλειδής, Γιαπεντζάκης, Κολυβάκης, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης (46’ Μαραγκουδάκης), Θεοδωράκης (58’ Ν. Αποστολάκης), Γασπαράκης (73’ Ι. Παπαδογιάννης), Τσόλας (82’ Καραγιώργης), Σηφακάκης.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Μιχάλης Στεφανάκης): Αναγνωστάκης, Στ. Λουκάκης, Βασσάκης, Βαρδιάμπασης, Λαγουδάκης, Κουρνιανός (70’ Κουβάκης), Μοσχονάς, Κρανιωτάκης, Μαρής, Μακρυδάκης (90’ Βαρότσης), Ψαρουδάκης (82’ Ι. Στεφανάκης).

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο την 3η νίκη στο πρωτάθλημα σήμερα (15.00) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΓκολ και θέαμα στο παιχνίδι Νέων με την Ε.Α.Π.