Με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο κόντρα στον Αστέρα Ρεθ. ο ΟΦΑ

Να κοιτάξει στα μάτια τον πρωτοπόρο -μαζί με τον Άρη Ρεθύμνου- Αστέρα Ρεθύμνου θέλει ο ΟΦΑ στην σημερινή αναμέτρηση του γηπέδου Αρμένων για την 15η αγωνιστική και γιατί όχι να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας.

Για ακόμη μια αναμέτρηση ο Μιχάλης Τριχάκης έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα αλλά και επιστροφές στη δράση με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στην αποστολή και λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού κόντρα στους “κυανοκίτρινους” ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την 18άδα.

Αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σκουλούδης (ο οποίος χάνει όλη την σεζόν), Γεωργιουδάκης (αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις), Κατάκης, Παυλάκης και οι ανέτοιμοι Βαρδουνιώτης, Μαλετσάς και Ι.Ε. Γαλερός.

Στα θετικά για τους “κόκκινους” είναι η επιστροφή μετά από αρκετό καιρό του Λεονάρντο ο οποίος συμμετείχε το τελευταίο διάστημα στον κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και ανάλογα την εξέλιξη της αναμέτρησης ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για ένα μικρό διάστημα.

Φυσικά υπολογίζεται και ο Γερωνυμάκης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ψηλορείτη αλλά και οι Βασαδάκης και Καραλής οι οποίοι έχουν ανεβάσει ρυθμό το τελευταίο διάστημα.

Τελέστηκε ευχέλαιο στον ΟΦΑ

Εν τω μεταξύ μετά και τους πρόσφατους σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και την γενικότερη κακοδαιμονία αναφορικά με τους τραυματισμούς παικτών την φετινή χρονιά το Δ.Σ. και προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Δρουδάκης αποφάσισαν σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο να πραγματοποιήσουν ευχέλαιο στον χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας μας στο γήπεδο Αρμένων.

 

 

 

 

 

Το ευχέλαιο τέλεσε χθες το απόγευμα ο εφημέριος της ενορίας Αρμένων πάτερ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους προπονητές και τους διοικούντες τον σύλλογο όπως και σε όσους απασχολούνται με την ομάδα τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι οι παίκτες πριν από κάθε ματς να δείχνουν πίστη στον Θεό, στην ομάδα, στις οικογένειες τους αλλά και στον εαυτό τους για να μπορούν να δώσουν παραπάνω από τις δυνάμεις τους.

 

 

 

 

 

Το παρόν έδωσαν φυσικά εκτός από τους παίκτες τόσο της Ανδρικής ομάδας όσο και των Ακαδημιών ο τεχνικός της πρώτης ομάδας Μιχάλης Τριχάκης, και ο επικεφαλής των Ακαδημιών Γιώργος Κωσταράκος. Από πλευράς διοίκησης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δρουδάκης, ο Γενικός Αρχηγός Νεκτάριος Γερωνυμάκης και ο Διοικητικός Υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Μπούτης.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΚατώτερος των περιστάσεων ο ΟΦΑ, ήττα από τον Αστέρα Ρεθ. (1-7)