Κατώτερος των περιστάσεων ο ΟΦΑ, ήττα από τον Αστέρα Ρεθ. (1-7)

Παρά το γεγονός ότι πάλεψε το ματς για αρκετό διάστημα ο ΟΦ Αρμένων δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον σαφώς πιο έμπειρο και δυνατό Αστέρα Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων με 7-1 σε ένα ματς που θέλει να ξεχάσει γρήγορα καθώς ακολουθεί ένα πολύ  κρίσιμο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν νωρίς και να καθαρίζουν ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν 3-0 χάρη στα τέρματα του Δρανδάκη στο 14′, του Μπουρνέλη στο 27′ και του Σιόρε με πέναλτι στο 45′ με τον Κοσμίδη να γίνεται αναγκαστική αλλαγή πολύ νωρίς στο 25′ και τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί στο πρώτο μέρος.

Στις αρχές της επανάληψης ο Α. Κλειδής στο 52′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 63′ ο Κουγιουμουτζής σημείωσε το 5-0. Η ομάδα μας μείωσε στο 68′ σε 5-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Ν. Κολυβάκης από τον Μαραθιανό και εκτέλεσε εύστοχα ο Γερωνυμάκης. Στη συνέχεια ο Τσόλας με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Παντελίδη να αποκρούσει σε κόρνερ, ενώ το τελικό 7-1 ήρθε από ακόμη δύο τέρματα του Κουγιουμουτζή στο 82′ και στο 87′ ενώ στο 90′ ο Βασαδάκης από καλή θέση δεν κατόρθωσε να μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ. Στα ευχάριστα για τον ΟΦΑ η επιστροφή του Λεονάρντο ο οποίος αγωνίστηκε μετά από περίπου 8 μήνες για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του χωρίς να αισθανθεί ενοχλησεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες συνοδεία του τεχνικού του ΟΦΑ Μιχάλη Τριχάκη αλλά και οι διοικούντες του συλλόγου βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Κολυβάκη όπου οι γονείς του νεαρού άσου θέλοντας να μοιραστούν την χαρά τους για την επιτυχία του Νίκου ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο φέτος αλλά και με στόχο να δεθούν καλύτερα οι παίκτες της ομάδας που εκπροσωπούν την ομάδα και κατ’ επέκταση το χωριό των Αρμένων στο Ρέθυμνο, κάνοντας ένα τραπέζι με νόστιμα εδέσματα και εξαίρετο κρασί.

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα όπως τόνισε και ο πατέρας του Νίκου, Σήφης Κολυβάκης είναι πολύ σημαντικό για όλους όσους φοράνε την φανέλα της ομάδας είτε κατάγονται από το χωριό είτε όχι το γεγονός ότι η ομάδα είναι πλέον ο σημαντικότερος εκπρόσωπος ολόκληρου του χωριού το οποίο με αυτό τον τρόπο ακούγεται σε όλο τον νομό.

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Σκουλούδης, ο Γενικός Αρχηγός Νεκτάριος Γερωνυμάκης το μέλος αλλά και εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου Αρμένων Δημήτρης Βογιατζάκης ο εφημέριος της ενορίας Αρμένων πάτερ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Τ.Σ. Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης και ο πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας Γιώργος Κτιστάκης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας είναι το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00 με τον ΟΦΑ να υποδέχεται στο γήπεδο Αρμένων την Επισκοπή 2010 με στόχο να επιστρέψει στα τρίποντα και να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ τον στόχο της παραμονής στην Α’ ΕΠΣΡ.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Καράλης (72′ Λεονάρντο), Πενθερουδάκης, Εμιλιάνο, Ν.Κοσμίδης (26′ Λ.Τ. Κριτσιώτης), Κολυβάκης, Τσόλας, Γερωνυμάκης, Ανυφαντάκης (72′ Γασπαράκης), Ι.Μάνσε, Π. Γαλερός (46′ Βασαδάκης).

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης, Ψυχουντάκης (65′ Βερνάρδος), Αντωνόπουλος, Μαραθιανός, Τσακάλι, Σιόρε, Μπουρνέλης, Α.Κουγιουμουτζης, Κλειδής (65′ Σταυρακάκης) , Βλατάκης (57′ Σαρρής), Δρανδάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε σεβασμό αλλά χωρίς φόβο κόντρα στον Αστέρα Ρεθ. ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΑποχώρηση Βαρδουνιώτη από τον ΟΦΑ