Με νίκη θέλει να ξεκινήσει η Επισκοπή.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Επισκοπή, στοχεύοντας να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που ξεκινάει για αυτούς την ερχόμενη Δευτέρα. 

Στις 16.00 το απόγευμα της Δευτέρας 30  Σεπτεμβρίου κάνει την πρεμιέρα της η Επισκοπή, φιλοξενώντας στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» τον Φωστήρα σε ένα από τα παιχνίδια που ρίχνουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Η προετοιμασία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας έχει μπει στην τελική της ευθεία για να εμφανιστεί έτοιμη στην Δευτεριάτικη αναμέτρηση και να βάλει τους τρεις πρώτους βαθμούς στο σακούλι της συγκομιδής της. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο είναι γνωστά και άπαντες ελπίζουν κάποιος ή κάποιοι από τους Τάντιτς, Γκαϊτάν, Τζέσι που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, να βρίσκονται σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα με αντίπαλο τον «φονέα των γιγάντων».

Οι πιθανότητες είναι περισσότερες για τον Μπόζινταρ Τάντιτς να δώσει το παρόν, με τον Σέρβο να δοκιμάζει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Για τους άλλους δύο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, να ενισχύσουν την ομάδα στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Η προετοιμασία της Επισκοπής συνεχίζεται με προπονήσεις σήμερα, αύριο και το Σάββατο το απόγευμα, ενώ την Κυριακή το πρωί θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

ΣΕΛΙΝΙΩΤΑΚΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Την πίστη του πως η ομάδα θα ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Αλέξης Σελινιωτάκης, μιλώντας στην Κρητική Επιθεώρηση τόσο για την Δευτεριάτικη πρεμιέρα της Επισκοπής, αλλά και για συνολικά για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Χανιώτης αμυντικός-μέσος στάθηκε στην σημασία της παρουσίας του κόσμου  την Δευτέρα – αλλά και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι – που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάνει στη νίκη και στην επίτευξη των στόχων της. Πάντως, από την πλευρά του, αυτός και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. «Η ομάδα δουλεύει αρκετό καιρό για να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα. Όλοι μας, από την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές έχουμε αγωνία για την πρεμιέρα και θέλουμε να πάει καλά η ομάδα. Είμαστε αρκετά έτοιμοι ώστε να παρουσιαστούμε πολύ καλοί και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το δεξί, μιας και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», θα δηλώσει αρχικά ο «Σέλι», για να προσθέσει στη συνέχεια για την μέτρια εικόνα της Επισκοπής στα φιλικά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγούλας. «Σίγουρα στα φιλικά και στο παιχνίδι Κυπέλλου δεν δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα, όμως το πρωτάθλημα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Έχουμε δουλέψει αρκετά και σωστά αυτό τον καιρό και πιστεύω πως θα πάμε καλά, ξεκινώντας την προσπάθεια μας, με το δεξί».

Για τον Σελινιωτάκη, σημαντικό ρόλο στον Δευτεριάτικο αγώνα, θα παίξει η παρουσία του κόσμου, αφού στην Επισκοπή ποντάρουν πολλά στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους. «Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει την Δευτέρα στο γήπεδο και να μας σπρώξει να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη. Είναι βασικό να υπάρχει ο κόσμος στο ΔΑΚ Γάλλου την Δευτέρα και να μας ενισχύσει. Είναι και αυτός ένας σημαντικός λόγος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ρεθύμνου να έρχεται και αυτός σε κάθε παιχνίδι να μας βοηθάει».

“ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ”

Τόσο για αυτόν, όσο και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του – ειδικά για αυτούς που αποτελούσαν την περυσινή ομάδα – η περυσινή προϊστορία της ομάδας με τον Φωστήρα και οι δύο ήττες που γνώρισαν (με σκορ 2-0 σε Επισκοπή και Ταύρο) αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. «Ο Φωστήρας ήταν η πρώτη ομάδα που μας είχε κερδίσει στην έδρα μας στο περυσινό πρωτάθλημα, ενώ είχαμε γνωρίσει την ήττα και στο παιχνίδι της Αθήνας. Σίγουρα, αυτό το γεγονός, αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμάς, ούτως ώστε να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς. Βέβαια, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να συνδυαστεί με μία νίκη».

“ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

Σαν επίλογο, ο Σελινιωτάκης έκανε ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και για το νέο μοντέλο με τους δύο ομίλους, χωρισμένες οι ομάδες σε Νότιο και Βόρειο. «Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει αρκετά και θα διεξαχθεί σε ένα πειραματικό σχέδιο με δύο ομίλους. Ακόμη και έτσι πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ειδικότερα στον δικό μας, το Νότιο όμιλο υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Θεωρώ πως σε όλη αυτή τη διαδρομή οι διαφορές μεταξύ των ομάδων, θα είναι μικρές και όλες θα είναι πολύ κοντά. Αυτές που θα ξεχωρίσουν θα είναι πολύ λίγες είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Εμείς έχουμε δουλέψει εδώ και 2 μήνες, να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, με στόχο να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Όλα αυτά, φυσικά, κοιτώντας ένα-ένα τα παιχνίδια προσπαθώντας να κάνουμε ότι καλύτερο σε καθένα από αυτά. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή πορεία», κατέληξε στις δηλώσεις του ο «Σέλι».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (1η)
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (18.00)
Βύζας Μεγάρων – Πανηλειακός (ΟΤΕ TV – Μεγάρων).
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (16.00)
Ηρακλής Ψαχνών – ΑΟ Χανιά (Ψαχνών).
Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος (Ακράτητου).
Παναχαϊκή – Αστέρας Μαγούλας (Παμπελοπονησιακό).
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου (16.00)
Επισκοπή – Φωστήρας (ΔΑΚ Γάλλου).
Φωκικός – Καλλιθέα (Ιτέας).
Ολυμπιακός Βόλου – Γλυφάδα (ΟΤΕ TV – ΕΑΚ Βόλου).

πηγη:goodnet.gr
Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα στο Ηράκλειο για τις Μικτές ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή ο Ερμής Ζωνιανών με Ηλυσιακό