Μέτρια εμφάνιση και δεύτερη ήττα από Σπήλι (0-2)

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας για δεύτερη σερί εντός έδρας αναμέτρηση και παρά την προσπάθεια γνώρισε την ήττα από το ενισχυμένο φέτος Σπήλι στο γήπεδο των Αρμένων για την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου (0-2).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη καλή στιγμή στο 22’ με κεφαλιά του Γιαννόπουλου. Ο ΟΦΑ προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 34’ από κόρνερ του Κονδύλη ο Λεκάκης με κεφαλιά δεν σκόραρε με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς του Σπηλίου. Ένα λεπτό αργότερα από σέντρα του Ν. Κολυβάκη ο Τσακάλι πλάσαρε άουτ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-1. Το Σπήλι μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 52’ μετά από λάθος του Α. Βογιατζάκη βρισκόμενος υπό πίεση και κλέψιμο του Γιαννόπουλου ο Ντιμιτρόφ πλάσαρε από κοντά για το 0-2.

Στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν αλλά στο 64’ άλλαξαν οι ισορροπίες με τον Γ. Βογιατζάκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη σε μια ασυνήθιστη φάση καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι ο κ. Κετεσίδης δεν είχε δείξει την πρώτη κίτρινη και τις έδειξε και τις δύο στην ίδια φάση. Έξι λεπτά αργότερα ο Καράλης υπέπεσε σε δύο σκληρά μαρκαρίσματα μέσα σε λίγα λεπτά δεχόμενος ισάριθμες κίτρινες που σήμαιναν την αποβολή του. Στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Νεκτάριος Γερωνυμάκης. Με την ομάδα μας να μένει με 9 παίκτες για τα τελευταία 20 λεπτά δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια με το αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τέλος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης δόθηκε από μία ανθοδέσμη για καλωσόρισμα στην διαιτητική τριάδα που παρέλαβε ο κ. Κετεσίδης αλλά και στην ομάδα του Σπηλίου που παρέλαβε ο αρχηγός της Γεωργακάκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Ν. Κολυβάκξης, Καράλης, Γ. Βογιατζάκης, Λεκάκης, Τσόλας, Μάνσε, Κτιστάκης (53’ Γερωνυμάκης), Α. Βογιατζάκης, Τσακάλι (72’ Αβντίαν).

Σπήλι (Μπάμπης Παπαδάκης): Τσιρίτας, Μυλωνάκης, Γεωργακάκης, Καγκάς, Δελήμπασης, Μπινιάς, Γιαννόπουλος (56’ Παπαδογιαννάκης), Θωμάκος (65’ Σειραγάκης), Γαραντωνάκης (56’ Δαμανάκης), Παυλάκης (75’ Ξενοκαλάκης), Ντιμιτρόφ.

Προηγούμενο άρθροΥποσχόμενη εμφάνιση, δύο λάθη έφεραν την ήττα(0-2 από Άρη Ρεθύμνου)
Επόμενο άρθροΘετικά μηνύματα παρά την ήττα από Ερμή Ζ. (3-0)