Θετικά μηνύματα παρά την ήττα από Ερμή Ζ. (3-0)

Αρκετά βελτιωμένη εμφανίστηκε η ομάδα μας στην εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-0 από τους σαφώς πιο έμπειρους “πράσινους”. Μόλις στο 4′ η Μυλοποταμίτικη ομάδα πήρε το προβάδισμα με τον Ματαραγκάσι ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Αρ. Μαραγκάκη στο 12′ και τον Ρουμπάκη στο 30′, με την ομάδα μας πάντως να στέκεται αρκετά καλά στη συνέχεια και να κλείνει τους χώρους προς την μεγάλη περιοχή της αλλά χωρίς να απειλήσει με κάποια μεγάλη ευκαιρία. Φτάσαμε στο 78′ όταν σε μια δύσκολη φάση οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι από το οποίο έγινε το 2-0 με τον Μεταξάκη και κλείδωσαν ουσιαστικά την νίκη τους, ενώ στο 90′ σημείωσαν το τελικό 3-0 με αυτογκόλ του Κτιστάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ερμής Ζωνιανών (Αντώνης Λεκάκης): Ανδρεαδάκης, Γεμιστός, Ρουμελιώτης, Πεταλάκης, Μπιμπίρης (60′ Π. Αριστεινίδης), Γερ. Αριστεινίδης, Ντ. Ματαραγκάσι, Αρ. Μαραγκάκης, Μεταξάκης, Αντ. Μαραγκάκης (55′ Γιακουμάκης), Ρουμπάκης (80′ Παρασύρης).

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κτιστάκης, Κονδύλης, Μάνσε, Αντ. Βογιατζάκης, Πολιτάκης (65′ Φραγάκης), Τσόλας, Λεκάκης (80′ Μπαστάκης), Αβντίαν (46′ Γαλερός), Γερωνυμάκης, Ν. Κολυβάκης.

Προηγούμενο άρθροΜέτρια εμφάνιση και δεύτερη ήττα από Σπήλι (0-2)
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα με “επτάσφαιρο” για την Κ16 του ΟΦΑ