Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων τον Ι. Μανωλούδη

Ο ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου Ιωσήφ Μανωλούδη, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Φίλιππου Μουρτζανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η οικογένεια του ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει τον Σήφη Μανωλούδη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και επιτυχίας.

Ο Σήφης Μανωλούδης είναι κάτοχος διπλώματος Uefa C’ και εντάσσεται άμεσα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Με την προπονητική ξεκίνησε να ασχολείται την σεζόν 2016-17 ως συνεργάτης του Γιώργου Μπαστάκη στη ΝΕΑΡ και στην ομάδα Νέων του Ρεθυμνιακού. Ο Ιωσήφ Μανωλούδης γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1983 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 1996 σε ηλικία 15 ετών στο Αρκάδι Αγγελιανών. Το καλοκαίρι του 1998 μεταγράφηκε στον Αστέρα Περάματος, την φανέλα του οποίου φόρεσε ως και το 2001. Αυτό το διάστημα αποτέλεσε βασικό μέλος και αρχηγός των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ τόσο στην κατηγορία των Παίδων όσο και σε αυτή των Προπαίδων, έχοντας μάλιστα κλήσεις και συμμετοχές στις Προεθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Την τετραετία 2001-2005 μετακομίζει στην Άρτα και αγωνίζεται στην Προοδευτική Γραμένιτσας, ομάδα Α’ κατηγορίας, για να επιστρέψει στο Ρέθυμνο το 2005, φορώντας για δυόμισι χρόνια την φανέλα του Αστέρα Περάματος. Τον Γενάρη του 2009 μετακομίζει στον Τάλως Γαράζου, με τον οποίο κατακτάει την άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΡ, επιστρέφοντας στον Αστέρα Περάματος ως τον 2012. Τη σεζόν 2012-13 φοράει την φανέλα της Ε.Α.Π., ενώ την διετία 2013-15 μετακινείται στο ποδόσφαιρο σάλας και στο Ρέθυμνο Futsal, κερδίζοντας την άνοδο στην Α’ Εθνική την πρώτη χρονιά και αγωνιζόμενος στην μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2014-15. Τη σεζόν 2015-16 επιστρέφει στο κλασικό ποδόσφαιρο για να φορέσει την φανέλα της ΝΕΑΡ, όπου το καλοκαίρι του 2016 ολοκληρώνει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και ξεκινάει αυτή του προπονητή.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα μας, ο Ιωσήφ Μανωλούδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, «Με μεγάλη χαρά δέχθηκα την πρόσκληση από τον πρόεδρο κ. Μπικάκη και από τον προπονητή κ. Μουρτζανό, να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ΟΦ Αρμένων. Στο συγκεκριμένο σύλλογο υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αναδειχθούν νέα ταλέντα και όσον αφορά το ανδρικό τμήμα να αποτελέσει το στόχο και το όνειρο των παιδιών της Ακαδημίας. Προσωπικά θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να ωφεληθεί η ομάδα και να επωφεληθώ και εγώ ποδοσφαιρικά μέσα από αυτή τη συνεργασία».

Προηγούμενο άρθροΣτις 31 Ιουλίου η «πρώτη» και τα φιλικά
Επόμενο άρθροΑνανέωση της συνεργασίας με Χατζησπύρο, Δανδάλη