Καλή εμφάνιση και ήττα στα Ζωνιανά

Σήμερα το απόγευμα ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε στα Ζωνιανά σε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί δύο φορές. Το κρύο ήταν τσουχτερό με την θερμοκρασία να δείχνει 3 βαθμούς κελσίου, ενώ σε διάφορες στιγμές του αγώνα το χιόνι έκανε την εμφάνιση του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη πίεσε ψηλά την ομάδα των Ζωνιανών και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καργάκη στο 10ο λεπτό. Στη συνέχεια του αγώνα ο Ο.Φ.Α υπέπεσε σε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή τον οποίο οδήγησε στο πρώτο γκολ για τα Ζωνιανά στο 12′. Μετά το γκολ ο αγώνας απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με έντονες μονομαχίες και εναλλαγή της κατοχής. Τα Ζωνιανά απείλησαν στο 25′ με σουτ όμως ο τερματοφύλακας των Αρμένων απέκρουσε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως τα Ζωνιανά έκανα το 2-0 με κεφαλιά. Παρά την προσπάθεια του Ο.Φ.Α, τα Ζωνιανά μετά από ένα ακόμα λάθος των φιλοξενούμενων, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με διάφορα τριών τερμάτων. (3-0 στο 35′)

Στο δεύτερο μέρος ο Ο.Φ.Α προσπάθησε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν σε καλή μέρα και έτσι δεν επέτρεψαν στην ομάδα των Αρμένων να απειλήσει. Αντιθέτως η ομάδα των Ζωνιανών δημιούργησε μερικές ευκαιρίες οι οποίες σταμάτησαν στον τερματοφύλακα του Ο.Φ.Α. Στο 70′ μετά από μια αντεπίθεση τα Ζωνιανά σημείωσαν το 4-0. Στη συνέχεια οι ρυθμοί έπεσαν, οι ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές και το ματς οδηγήθηκε στη λήξη.

Μελανό σημείο σε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα αποτέλεσε η παρουσία οπαδών γύρω από το γήπεδο, οι οποίοι δημιούργησαν αναταραχές. Συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο ακούστηκαν πυροβολισμοί πίσω από τον πάγκο των γηπεδούχων έξω από το γήπεδο.  Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε αγώνες της ΕΠΣ καθώς μπαίνουν σε κίνδυνο όλοι οι συμμετέχοντες και καταστρέφεται η ομορφιά του αθλήματος. Ο Ο.Φ.Α καταδικάζει το συμβάν και αισιοδοξεί να υπάρχουν ίδιες συνθήκες διεξαγωγής αγώνων σε όλες τις έδρες.

Ο Ο.Φ.Α κρατά την πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα. Η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέδειξε ότι μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και συνθήκες. Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν ένα ενωμένο σύνολο και αυτό τους δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ερμής ΖΩΝΙΑΝΩΝ (ΧΩΜΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

ΖΕΡΒΟΣ., ΓΕΜΙΣΤΟΣ., ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ., ΞΗΡΟΣ., ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ., ΚΙΟΡΡΙ., ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ., ΡΟΜΠΑΚΗΣ., ΛΥΚΟΥΔΗΣ , THORJA., ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ

Αγωνίστηκαν: ΖΕΡΒΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΚΑΒΒΑΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΚΑΣΣΟΤΑΚΗΣ

Ο.Φ.Αρμένων: Τριχάκης Μιχάλης

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ., ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΦΙΤΣΙΟΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ (C), ΚΕΦΑΛΛΙΑΝΟΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΤΣΟΛΑΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν.

Αγωνίστηκαν: ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ, ΤΑΡΕ, ΚΑΚΑΝΗΣ

 

 

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΕυχετήρια ανακοίνωση για την ονομαστική εορτή του Κολυβάκη Ευάγγελου