Ήττα για τον Ο.Φ.Α

Την Κυριακή το πρωί ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο των Αρμένων. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάτασπρος από το χιόνι που έπεσε το προηγούμενο βράδυ παρόλα αυτά οι διαιτητές έκριναν πως το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το γήπεδο και μέχρι την έναρξη του αγώνα το χιόνι είχε απομακρυνθεί από τα περισσότερα σημεία.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Αρμένων καθώς μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 με τον Παπαδομανωλάκη. Στη συνέχεια του αγώνα ο Ο Φ.Α προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά την ψυχρολουσία, όμως στο 36′ ο Μερτιρι έκανε το 2-0 μετά από λάθος του τερματοφύλακα των Αρμένων. Ο Ρεθυμνιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ με τον Παπαδομανωλάκη στο 40′ και στο 43′.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους αρμένους να έχουν διάθεση να παρουσιάσουν μία καλύτερη εικόνα. Ο ρεθυμνιακός όμως κατάφερε να βρει και πέμπτο τέρμα πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 49′. Ο Ο.Φ.Α είχε μερικές καλές στιγμές με κάποια σουτ έξω από την περιοχή όμως δεν στάθηκε τυχερός. Στο 57′ ο Σουχλάκης έκανε το 0-6 και ο Παπαδομανωλάκης δύο λεπτά αργότερα σημείωσε το τελικό 0-7.

Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας του Ο.Φ.Α και η ήττα πρέπει να αποτελέσει γρήγορα παρελθόν και να μην επηρεάσει την ομάδα. Η ομάδα ειδικά στον δεύτερο γύρο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και μπορεί να ελπίζει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο.Φ. ΑΡΜΕΝΩΝ

Προπονητής (Μιχάλης Τριχακης)

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ (C), ΜΑΝΤΣΕ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι., ΤΑΡΕ Μ.

 

Α. Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ

Προπονητής (ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ)

ΚΕΛΑΙΔΗΣ, ΧΥΣΚΟ, ΖΗΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΣΟΥΧΛΑΚΗΣ, COMOLLARI, ΜΕΡΤΙΡΙ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΓΑΛΕΡΟΣ, ΧΙΣΚΟ, ΝΤΕΤΣΚΑ, ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤραπέζι για την οικογένεια του Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΚαλή εμφάνιση και ήττα στα Ζωνιανά