Ισοπαλία στο γήπεδο των Αρμένων

Το Σάββατο ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε το Αρκάδι Αγγελιανών. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Ο Ο.Φ.Αρμένων είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και με ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Γασπαράκη Γιώργου στο 51′. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ισοφάριση στο τέλος και συγκεκριμένα στο 91′ με τον Μπουζάκη, ο οποίος όμως θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με απευθείας κόκκινη από το πρώτο ημίχρονο έπειτα από ένα τρομακτικό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Ο.Φ.Αρμένων έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία καθώς τους αρνήθηκε απευθείας κόκκινη στον Μπουζάκη και δεύτερη κίτρινη στον  Κατσαμά και στον Οικονομάκη, γεγονότα που θα άλλαζαν άρδην την εξέλιξη του αγώνα. Στο τέλος του αγώνα  υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν ώστε να καταλαγιάσει η κατάσταση.

Η διοίκηση των Αρμένων εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση της ομάδας από την τριάδα των διαιτητών. Αναφέρει πως οι κύριοι Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιαννάκης είναι διαιτητές αξιολογημένοι για κατηγορίες Γ και Β Εθνικής και σε ένα παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να φροντίσουν για ένα δίκαιο και ασφαλές παιχνίδι. Αντιθέτως είναι υπεύθυνοι για πολλές λάθος αποφάσεις και για την ανοχή σε άκρως  επικίνδυνα μαρκαρίσματα. Ο Ο.Φ.Αρμένων και ο πρόεδρός του προασπίζουν και υποστηρίζουν το τοπικό πρωτάθλημα και ζητάνε την ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων σε όλα τα γήπεδα.

Ο Ο.Φ.Α αγωνιστικά έκανε ένα καλό και καθαρό παιχνίδι, και με ανεβασμένη την αγωνιστική του επίδοση κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Ποσειδών.

Σε ένα ματς με πολλές εντάσεις, η όμορφη στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο ημίχρονο όταν ο σύλλογος του Ο.Φ.Α τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χατζησπύρο Ιωάννη. Την βράβευση έκανε ο γενικός αρχηγός του Ο.Φ.Α Λεντζάκης Κωνσταντίνος.

Ο.Φ.Α

ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΜΟΣΧΟΝΑΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι., ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Π., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΤΑΡΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ

Αγωνίστηκαν:

ΞΗΡΑΣ, ΒΡΕΝΤΖΟΣ

ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ

ΚΥΣΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΑΣΒΙΛΙ, ΜΠΙΡΙΚΟΣ, ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ, ΚΟΣΚΙΝΑΣ, ΜΠΡΕΓΚΑΣΙ, ΠΕΤΡΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΚΟΤΣΙΦΗΣ, ΚΑΤΣΗΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΜΠΡΟΤΖΑΚΗΣ

Αγωνίστηκαν:

ΜΠΑΡΚΑΛΗΣ, ΣΙΓΓΑΣ, ΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στο Μελιδόνι
Επόμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α στηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο!