Θετική πρεμιέρα στον Φουρφουρά θέλει σήμερα ο ΟΦΑ (με ΑΟΨ στις 17:00)

Με την πραγματοποίηση μιας ακόμη -της χθεσινής- δυνατής προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΑ για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ψηλορείτη στο γήπεδο Μιχ. Μαράκης του Φουρφουρά. Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς για την ομάδα μας για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΡ Ερασιτεχνικών ομάδων (Δ’ Όμιλος).

Παρά τις σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όσο και στα φιλικά που έδωσε η ομάδα μας, ο Μιχάλης Τριχάκης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες και λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα ανακοινώσει στους παίκτες του την τελική 20άδα. Ο προπονητής του ΟΦΑ πάντως δεν υπολογίζει τους στρατευμένους Κριτσιώτη, Λεονάρντο και Πολιτάκη.

Η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας καθώς σε περίπτωση που πάρει το “διπλό” στην έδρα της Αμαριώτικης ομάδας θα έχει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση μίας από τις δύο προνομιούχες θέσεις που χαρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί σε περίπου τρεις ώρες στο Coffee-street food Μπικάκης για να αναχωρήσει με προορισμό το γήπεδο Φουρφουρά.

Στο άλλο ματς του Δ’ Ομίλου που γίνεται την ίδια ώρα η περυσινή Κυπελλούχος ομάδα του Τάλως Μελιδονίου είναι ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη στο γήπεδο Γερανίου απέναντι στα νεανικά Γεράκια (Β’ ΕΠΣΡ).

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΣπουδαίο διπλό του ΟΦΑ στον Φουρφουρά για το Κύπελλο ΕΠΣΡ