Θέμα με Νιμανί

Θλάση Α’ βαθμού υπέστη ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φρεντερίκ Νιμανί, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (18/7), με αποτέλεσμα να χάσει τα επερχόμενα φιλικά ματς με τη Φένλο και την Σερκλ Μπριζ. Δεν πρόλαβαν καλά- καλά να κάνουν τις πρώτες τους προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους οι παίκτες του ΟΦΗ και ήδη ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (18/7) επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη για τον Φρεντερίκ Νιμανί, καθώς ο Γάλλος φορ υπέστη θλάση Α’ βαθμού, με αποτέλεσμα να χάσει τα φιλικά παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής απέναντι στην Φένλο και την Σερκλ Μπριζ αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά ο υψηλόσωμος στράικερ θα επιστρέψει σε ρυθμό προπονήσεων από την Δευτέρα (22/7).

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του συλλόγου του Ηρακλείου, Παύλος Δερμιτζάκης, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αρχικά ασκήσεις ταχυδύναμης και στην συνέχεια τελειώματα φάσεων, ενώ στο τέλος τους χώρισε σε δύο ομάδες για να παίξουν δίτερμα με περιορισμούς.

Παράλληλα, τόσο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι όσο και ο Αλέξης Περογαμβράκης για αρχή προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, όμως μετέπειτα γυμνάστηκαν μόνοι τους.

ΠΗΓΗ: http://www.sport-fm.gr

Προηγούμενο άρθροΣτα… βάσανα και ο Φερνάντες
Επόμενο άρθροΠαίρνει Φάισα ο Πλατανιάς