Ο Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

Ο ΟΦΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

 

Η Διοίκηση,οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Αρμένων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ για την μαζική παρουσία του στα μέχρι σήμερα παιχνίδια χωρίς ύβρεις,βομολοχίες αλλά με το ζεστό χειροκρότημα του γίνεται ο 12ος παίκτης.  

Η κόσμια παρουσία του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Σωματείου μας το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό αθλητών από τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ και έμπειρων παικτών.Πάνω σε αυτή την φιλοσοφία θα πορευτούμε γι΄αυτό ζητάμε υπομονή και το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κακή διαιτησία της Κυριακής στον αγώνα απέναντι στην ομάδα της ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ στο γήπεδο μας ήταν μια απλή συγκυρία κρίνοντας από τις προηγούμενες που ήταν πολύ καλές.

 

                                 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Η Διοίκηση και όλη η αθλητική οικογένεια του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ δεν θα σταματήσει να εργάζεται και να συνεργάζεται ούτε λεπτό για την δημιουργία αθλητικών υποδομών .

Στόχος είναι σε αυτή την φάση η εγκατάσταση ασφαλεστάτων κερκίδων αλλά και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Στην προσπάθεια αυτή συνεργαζόμαστε με θεσμικά όργανα .Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου  Κο Κολυβάκη Γιώργο για την μέχρι τώρα συνεργασία καθώς και τον Προέδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων για την αγάπη προς την ομάδα μας Ο.Φ.Α.

 

 

 

 

16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΑ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου όλους τους Ρεθεμνιώτες στο κέντρο  ΑΑ όπου το Σωματείο μας χορεύει και βραβεύει.

Θα μας διασκεδάσει ο καταξιωμένος κρητικός καλλιτέχνης ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ με το 7μελές συγκρότημα του,οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤα προγνωστικά του Team Armenoibet για σήμερα
Επόμενο άρθροΔύο τριάδες από το Team Armenoibet για απόψε