Η αποστολή στο παιχνίδι με Αετό Ανωγείων

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης με τον Αετό Ανωγείων την Κυριακή (16.00) στους Αρμένους, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Γιώργος Χατζησπύρος, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Όμως για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Θοδωρής Γασπαράκης (ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο), ο Κώστας Αποστολάκης (σχολική εκδρομή), ο Έρλιτ Μάνσε (επαγγελματικούς λόγους), ο Αλκαίος Αβντία (ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες), όπως και οι μόνιμα τραυματίες Βερνάδος Τσακάλι.

Έτσι, μετά από την τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Πολιτάκης, Μαραγκουδάκης, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Χατζησπύρος, Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΠαίζουν το Σάββατο οι Νέοι και οι 2 ομάδες Προπαίδων της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΓια νέα νίκη σήμερα (16.00) με Αετό Ανωγείων στους Αρμένους