Για νέα νίκη σήμερα (16.00) με Αετό Ανωγείων στους Αρμένους

Τη νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας θα επιδιώξει σήμερα (16.00) η ομάδα μας, φιλοξενώντας στους Αρμένους τον Αετό Ανωγείων σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Προερχόμενη από δύο σερί νίκες, αλλά και τρία παιχνίδια αήττητη, η ομάδα μας θέλει να διευρύνει αυτό το σερί, με μία ακόμη νίκη, συνδυάζοντας την και με καλή εμφάνιση. Για ένα ακόμη παιχνίδι βέβαια, δεν απουσιάζουν τα προβλήματα για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, μιας και δεν υπολογίζονται και πάλι 6 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Θοδωρής Γασπαράκης (ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο), ο Κώστας Αποστολάκης (σχολική εκδρομή), ο Έρλιτ Μάνσε (επαγγελματικούς λόγους), ο Αλκαίος Αβντία (ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες), όπως και οι μόνιμα τραυματίες Βερνάδος Τσακάλι. Αντιθέτως, επιστρέφει στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Γιώργος Χατζησπύρος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι με τον ετό Ανωγείων, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός μπορεί να υπολογίζει στους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Πολιτάκης, Μαραγκουδάκης, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Χατζησπύρος, Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή στο παιχνίδι με Αετό Ανωγείων
Επόμενο άρθροΉττα (0-1) για την ομάδα μας με μέτρια εμφάνιση