ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ

gallou_skepastro

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται και από το μέτωπο του ΔΑΚ Γάλλου και των εργασιών που οφείλουν να γίνουν άμεσα, ούτως ώστε η Επισκοπή να έχει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ως έδρα, παίρνοντας και την απαραίτητη άδεια από την διοργανώτρια αρχή. Την περασμένη εβδομάδα η αρμόδια επιτροπή της Ένωσης Football League – Football League 2, βρέθηκε στο ΔΑΚ Γάλλου και σημείωσε τις βελτιώσεις και διορθώσεις που χρειάζεται το γήπεδο, για να πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων Β’ Εθνικής.

Τα έργα που επιβάλλονται να γίνουν στο ΔΑΚ Γάλλου ως το τέλος Ιουλίου για να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ Επισκοπή είναι τα εξής:
* Καλή συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα.
* Τοποθέτηση καθισμάτων τουλάχιστον για 1000 φιλάθλους.
* Βελτίωση των Δημοσιογραφικών Θεωρείων γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου
* Βελτίωση αποδυτηρίων και εξοπλισμού τους
* ηλεκτροφωτισμός
* Τοποθέτηση κυλιόμενων πάγκων ομάδων, παρατηρητών, γιατρών κλπ.

ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα βγει έξω το χρονοδιάγραμμα για τα έργα που απαιτούνται στο ΔΑΚ Γάλλου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου κ. Νίκο Κονταξάκη. Ο ισχυρός άνδρας της Επισκοπής πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις την Πέμπτη, από τον κ. Κονταξάκη για την άμεση έναρξη των εργασιών, ούτως ώστε το ΔΑΚ Γάλλου, να είναι έτοιμο μέσα στο χρονικό πλαίσιο. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο γραφείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου, με τον πρόεδρο της Επισκοπής να αναλύει στον κ. Κονταξάκη αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα, με τον τελευταίο να τον διαβεβαιώνει πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

«Αν και υπάρχουν κάποιες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν άμεσα, μετά από την συνάντηση που είχα την Πέμπτη με τον Αντιδήμαρχο και φίλο του ποδοσφαίρου κ. Νίκο Κονταξάκη στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνου, είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στην «Κ.Ε.», αρχικά ο κ. Μιχάλης Νικολιδάκης, για να προσθέσει. «Σύμφωνα με την επιθεώρηση που έκανε η αρμόδια επιτροπή της  Ένωσης Football League-Football League 2 και του κ. Γενεράλη, αυτά τα έργα θα πρέπει να γίνουν μέχρι τέλος του μήνα, για να είναι κατάλληλο το ΔΑΚ Γάλλου και να μας χορηγηθεί η αδειοδότηση. Για την ομάδα μας, αλλά και για το Ρέθυμνο η στιγμή της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα είναι ιστορική. Η Επισκοπή θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική και το Ρέθυμνο επιστρέφει στην μεγάλη αυτή κατηγορία, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Μετά από την συνάντηση που είχαμε με τον κ. Νίκο Κονταξάκη, μας διαβεβαίωσε πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα για την ανακατασκευή του ΔΑΚ Γάλλου και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του μήνα. Όπως αντιλαμβάνεστε οι εν λόγω βελτιωτικές ενέργειες είναι πολύ σημαντικές και θα καθορίσουν την έδρα που θα αγωνιζόμαστε τη νέα χρονιά. Δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε ότι έστω και ένα παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο, γιατί η Επισκοπή ανήκει στο Ρέθυμνο και στους Ρεθυμνιώτες. Χωρίς αυτές τις παρεμβάσεις δεν μπορούμε να καταθέσουμε τον φάκελο μας, για να μας χορηγήσουν αδειοδότηση συμμετοχής».

Προηγούμενο άρθροΙστορική “πρώτη” της Επισκοπής την Δευτέρα!
Επόμενο άρθροΔύο παιδιά από την Ακαδημία μας στο Gerards Camp 2013