Ερμής Ζωνιανιών: Με πίστη και αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε

Από τις πρώτες του δηλώσεις ο πολύπειρος Στέλιος Κοζανίδης έδειξε το δρόμο που πρέπει να βαδίσει η νέα του ομάδα τη νέα χρονιά. Έχοντας μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με την Επισκοπή και βοηθώντας την να ανέβει κατηγορία πέρυσι, σίγουρα η μεταγραφή του στον Ερμή δεν θα μπορούσε να μην ενθουσιάσει τους ανθρώπους της ομάδα αλλά και όλου του χωριού.

Με τεράστια πείρα σε επαγγελματικές κατηγορίες, θα βοηθήσει αγωνιστικά αλλά και έχοντας και ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια, θα βοηθήσει και όλους του νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίζουν για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία. Στις πρώτες δηλώσεις του ο Στέλιος Κοζανίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. «Σίγουρα αντιμετωπίζουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία. Νομίζω το πρώτιστο είναι να έχουμε όλοι υγεία σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστικά χρονιά που ξεκινάει. Από την πλευρά τη δική μου και οι νέοι που ποδοσφαιριστές που έχουμε έρθει στην ομάδα αλλά και τα παιδιά από την περυσινή σεζόν θέλουμε να συνεχίσουμε μια καλή πορεία που έχει δημιουργήσει ο Ερμής Ζωνιανών. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό. Πιστεύω δεν είναι ώρα για να μιλήσουμε για στόχους και να βάζουμε «ταβάνι» δεν είναι λογικό. Μέσα στο γήπεδο θα φανούνε όλα. Υπάρχει πίστη στην ομάδα μας και αν καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και στην απόδοσή μας σίγουρα θα έχουμε πολύ καλή ομάδα. Αν και ο παράγοντας τύχη είναι μαζί μας πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Ακόμα ένα πρόσωπο που θα βοηθήσει την ομάδα του Ερμή και διαθέτει τεράστια εμπειρία και αυτός είναι ο Κώστας Σταυρακάκης. Ένας παίκτης που γνωρίζει τις επαγγελματικές κατηγορίες πάρα πολύ καλά και ένας παίκτης ακόμα που θα πλαισιώσει την ομάδα του Μανώλη Σουτζή. Την περυσινή χρονιά βοήθησε την ομάδα του Κισσαμικού να ανέβει κατηγορία και να αγωνίζεται φέτος στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Ο Κώστας Σταυρακάκης στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε ότι πρέπει να γίνουν όλοι μια οικογένεια παλιοί και νέοι ώστε να πετύχουν τους στόχους τις ομάδας. «Καταρχήν είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός για τα Ζωνιανά το επίτευγμα της ομάδας του Ερμή, να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η διοίκηση του Ερμή έκανε σημαντικές κινήσεις. Έφερε στην ομάδα πολύ καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί παλιοί και νέοι πρέπει να γίνουμε οικογένεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, αν ειδικά ισχύσει να πέφτουν 8 ομάδες».

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το τουρνουά Kings n’ Queens
Επόμενο άρθροΧωρίς μεγάλο ντέρμπι η πρεμιέρα του Β΄ τοπικού