Ερμής για μεγάλα πράγματα

Ο Ερμής Ζωνιανών είναι, το δίχως άλλο, ένας από τους πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Παίκτες όπως ο Κοζανίδης, ο Σταυρακάκης, αλλά και οι φερέλπιδες, Νικηφόρου, Μήτρου, Μπέρκης και Κλίνης δείχνουν ότι μπορούν να φτιάξουν ένα κράμα τέτοιο που να είναι σε θέση να κρατηθεί στην Γ’ Εθνική. Με βάση τον περσινό κορμό αλλά και την ομοψυχία που έδειξε η ομάδα, ο Ερμής αποβλέπει σε κάτι ακόμη πιο δυνατό, σταθερό προκειμένου να παραμείνει ψηλά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετεγγραφές, δεν σταματούν εδώ. Οι διοικούντες του Ερμή θα κινήσουν τις διαδικασίες για την έλευση ενός ακόμα παίκτη.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου κι όλα δείχνουν έτοιμα για μια πολύ διαφορετική αρχή στο στρατόπεδο των πρασίνων.
Στη 2η μέρα της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ.
Μία ημέρα πριν, είναι η μεγάλη γιορτή του χωριού. Πρόκειται για την 6η γιορτή του βοσκού. Το γεγονός αυτό κινητοποιεί το χωριό αλλά και τις γύρω περιοχές ενώ ο Ερμής που έχει κινηθεί δυναμικά και σ’ αυτή την περίπτωση, κληρώνει μέσα από λαχειοφόρο αγορά ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat Pundo αξίας 12.100 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πώς το αυτοκίνητο θα είναι ετοιμοπαράδοτο στον μεγάλο τυχερό!

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη μεταγραφή στη Δόξα
Επόμενο άρθροΣτις 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής