Επισκοπή: Ανακοίνωσε Γαϊτάν, “φορτσάρει” για Γκονζάλες

Και επίσημα παίκτης της Επισκοπής είναι από χθες το μεσημέρι ο Γάλλος επιθετικός Γαϊτάν Ντακόντο, με την σχετική ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ (μας) της περασμένης Τρίτης.

Ο 24χρόνος επιθετικός ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Επισκοπής, αποτελώντας την 7η μεταγραφή της ομάδας και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση του Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος έχει κερδίσει πόντους σε σχέση με τον Λεοντίου, λόγω της καθυστέρησης του τελευταίου να απαντήσει. Στις τάξεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα (συνεχίζει να είναι στα υπόψη ο Ξενοδόχοφ), ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ αναμένεται να έρθει για δοκιμή ο Άγγλος επιθετικός, για τον οποίο έχουμε αναφερθεί εδώ και ένα μήνα.

“ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ” ΚΑΙ Ο ΓΑΪΤΑΝ

Την 7η μεταγραφή της ανακοίνωσε χθες η Επισκοπή, γνωστοποιώντας την συμφωνία της με τον Γάλλο επιθετικό Γαϊτάν Ντακούντο για τον επόμενο χρόνο. «Η ΠΑΕ Επισκοπή συμφώνησε με τον Γάλλο επιθετικό D’acunto Gaetan για συνεργασία ενός χρόνου», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ.
Ο Ντακούντο Γαϊτάν έχει γεννηθεί στην Γαλλία στις 10 Οκτωβρίου του 1989, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Μαρσέιγ και από την τριετία 2007-10 αγωνίστηκε στην Β’ ομάδα της. Την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Γ’ Εθνική Γαλλίας με την Κασί Καρνού. Την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Ισραήλ σε 2 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ με την φανέλα της Χαποέλ Ραανανά.
Προηγούμενες ομάδες:
1998-10 Olympique de Marseille B’ (Γαλλία)
2010-11 Cassix Carnoux (Γαλλία)
2011-13 Hapoel Raanana (Ισραήλ)

ΓΑΪΤΑΝ: ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Επισκοπής έκανε ο Γαϊτάν Ντακούντο, αμέσως μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έκρυψε την χαρά του για την συμφωνία του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να μπορέσει η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Επισκοπή. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και να πετύχουμε το στόχο μας. Οι άνθρωποι της ομάδας τις μέρες που είμαι εδώ, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω δίνοντας ότι μπορώ περισσότερο για να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του».

πηγη:http://www.goodnet.gr/index.php?id=8,83753,0,0,1,0

Προηγούμενο άρθροΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 (ΓΕΝΝ. 1993) ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΡ 2013-2014
Επόμενο άρθροΤους έριξε… άκυρο