Κλίμα σύμπνοιας στην κοπή πίτας ΟΦΑ και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων

Σε μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση με ευχάριστη ατμόσφαιρα ο ΟΦΑ μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το πρωί στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου δίπλα από το δημοτικό γήπεδο Αρμένων.

Αμφότεροι οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων κ. Δρουδάκης και κ. Μαστοράκης στους σύντομους χαιρετισμούς που έκαναν ευχήθηκαν μια δημιουργική, αισιόδοξη και εποικοδομητική χρονιά με κοινή φιλοσοφία και πνεύμα συνεργασίας στις κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις σημειώνοντας επιπρόσθετα την σημαντική υποστήριξη από αλλά και προς το τοπικό συμβούλιο Αρμένων αλλά και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του χωριού.

Το παρόν έδωσαν σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΦΑ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων ενώ το τοπικό συμβούλιο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Σκουλούδη και τον Γραμματέα κ. Δημήτρη Βογιατζάκη. Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πάτερ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος εφημέριος της ενορίας Αρμένων. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο πρώην Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων κ. Γιώργος Κολυβάκης.

Τέλος τον Δήμο Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκορδίλης καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης δεν κατάφερε να δώσει το παρών καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν στην Αθήνα. Φυσικά παρόντες ήταν η ανδρική ομάδα του ΟΦΑ αλλά και τα τμήματα Ακαδημιών συνοδευόμενοι από τους προπονητές Μιχάλη Τριχάκη και Γιώργο Κωσταράκο αντίστοιχα όπως και από αρκετούς γονείς των παιδιών αλλά και ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κτιστάκης.

 

 

 

 

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι το φλουρί από τα κομμάτια που μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους έτυχε στην μικρή Ευαγγελία Σκουλούδη και αντιστοιχούσε σε έναν λευκόχρυσο σταυρό. Στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους, το οποίο όπως και την οργάνωση της εκδήλωσης γενικότερα επιμελήθηκαν από κοινού οι άνθρωποι του ΟΦΑ και του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Αναφορικά με την κλήρωση για τα δύο φλουριά στους παίκτες της ομάδας αυτή έγινε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ασή Γωνιά με τυχερούς τον Μιχάλη Κριτσιώτη και τον Παναγιώτη Γασπαράκη οι οποίοι κερδίζουν δωροεπιταγές των 50 ευρώ έκαστος για αγορά αθλητικών ειδών από το κατάστημα SPORTY’ S ιδιοκτησίας Βαγγέλη Κιοσσέ.

Προηγούμενο άρθροΔύο λάθη έφεραν την ήττα του ΟΦΑ από Ασή Γωνια (2-0)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας ΟΦΑ-Πολ. Συλλόγου Αρμένων