Δύο λάθη έφεραν την ήττα του ΟΦΑ από Ασή Γωνια (2-0)

Για ακόμη ένα ματς ο ΟΦΑ στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε μια ομάδα πιο έμπειρη και αρκετά δυνατή αλλά δεν κατόρθωσε να φέρει το θετικό αποτέλεσμα καθώς δύο στιγμές αδράνειας είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτεί ισάριθμα γκολ στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να ηττηθεί παρά την μεγάλη προσπάθεια στην επανάληψη να πάρει κάτι καλύτερο.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει και μόλις στο 11′ από πάσα του Εμιλιάνο ο Τσόλας μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά το διαγώνιο πλασέ κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα από πάσα του Γερωνυμάκη ο Μάνσε δεν πρόλαβε να πλασάρει με τον νεαρό Μαρινάκη να μπλοκάρει. Στο 16′ ο Γερωνυμάκης απείλησε με φάουλ το οποίο πήγε μόλις άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα σε μια αντεπίθεση των τυπικά γηπεδούχων ο Παπαδογιαννάκης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κριτσωτάκη με τον μεσοεπιθετικό των “ερυθρόλευκων” να πλασάρει πάνω από τον Κολυβάκη για το 1-0. Στο 25′ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο ΟΦΑ καθώς ο Γερωνυμάκης αφού πίεσε και έκλεψε πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο αργότερα ο Ανυφαντάκης με νέο κλέψιμο και συρτή σέντρα βρήκε τον Μάνσε όμως ο νεαρός μέσος δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να πλασάρει με τους αμυντικούς να διώχνουν. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 35′ ο Αντουράκης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε την σέντρα με την μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Κριτσωτάκη ο οποίος με προβολή έγραψε το 2-0 για την Ασή Γωνιά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πιέσει με τον Τσόλα στο 48′ να σουτάρει και τον Μαρινάκη να μπλοκάρει ενώ στο 65′ ο Κολυβάκης σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Παρά τις διορθωτικές κινήσεις του τεχνικού του ΟΦΑ δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια με μοναδική στιγμή για την ομάδα μας μια εκτέλεση κόρνερ του Μάνσε στο 85′ με τον Μαρινάκη να διώχνει με γροθιές και το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος. Πλέον ακολουθεί το εντός έδρας ματς κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Περάματος το ερχόμενο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 15.30 όπως και όλες οι αναμετρήσεις για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ λόγω του καρναβαλιού του Ρεθύμνου την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Ασή Γωνιά (Χρήστος Βασιλείου): Ι.-Α. Μαρινάκης, Θεοδωράκης, Λέσι (80′ Βαρδουνιώτης), Δελημήτσος, Κριτσωτάκης, Ντεμίρι, Βασιλείου (71′ Ε. Κουνδουράκης), Παπαδογιαννάκης, Σκλομπονάκης (68′ Καρδαμίτσης), Αποστολάκης (64′ Γασπαράκης), Αντουράκης.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Ι.Π. Γαλερός (71′ Γεωργιουδάκης), Βασαδάκης, Πενθερουδάκης, Ν. Κολυβάκης (75′ Νιολάκης), Εμιλιάνο, Τσόλας, Γασπαράκης (46′ Βογιατζάκης), Ανυφαντάκης (81′ Λεονάρντο), Γερωνυμάκης, Μάνσε.

Προηγούμενο άρθροΥποχρεωμένος να διεκδικήσει αποτέλεσμα ο ΟΦΑ κόντρα στην Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΚλίμα σύμπνοιας στην κοπή πίτας ΟΦΑ και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων