Είχε τις ευκαιρίες, του έλειπε η ουσία

Τέταρτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου για την ομάδα μας που παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ψηλορείτη στο γήπεδο Φουρφουρά “Μιχάλης Μαράκης”.

Το πρώτο ημίωρο είχε καλό ρυθμό χωρίς την μεγάλη φάση πάντως και για τις δύο ομάδες. Φτάσαμε στο 28’ όταν το σουτ του Λένσα πέρασε λίγο άουτ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάνσε απείλησε με εκτέλεση φάουλ με τον Βεζύρη να μπλοκάρει. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους από βαθιά μπαλιά του Καραβιώτη ο Κουρνιανός κοντρόλαρε και πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Στην επανάληψη σχετικά νωρίς ο ΟΦΑ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με -αυστηρή- δεύτερη κίτρινη του Γ. Βογιατζάκη στο 55’. Η ομάδα μας δεν τα παράτησε και πίεσε για την ισοφάριση έχοντας και 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Γερωνυμάκη στο 74’ να μην σκοράρει από καλή θέση. Φτάσαμε στο 79’ όταν ο Δ. Μιαρίτης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσόλας σε δύο περιπτώσεις σημάδεψε αρχικά το κάθετο δοκάρι και μετά με δυνατό σουτ η μπάλα αφού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι έσκασε έξω από την γραμμή, ενώ στο 90’ η κεφαλιά του Γαλερού κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ. Στην τελευταία φάση του ματς ο Κουρνιανός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ψηλορείτη.

Ψηλορείτης (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βεζύρης, Δ. Μιαρίτης, Κουρνιανός, Καραβιώτης (60’ λ.τ. Μανωλιτσάκης), Χατζηδημητρίου, Κρασονικολάκης, Σκαράκης (81’ Καπετανάκης), Ν. Μιαρίτης (86’ Κουρκούνας), Βέλκοφ, Νεονάκης, Καραγιώργης (75’ Βρέντζος).

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Καράλης (65’ Τζέτζο), Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης (94’ Φραγκάκης), Γερωνυμάκης (46’ Πολιτάκης), Λεονάρντο (74’ Γαλερός), Λεκάκης, Τσόλας, Μάνσε, Γ. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ διοίκηση παρέθεσε γεύμα στην ομάδα, μετά τον αγώνα με την ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΈσπασε το ρόδι αγχωτική νίκη με ΝΕΑΡ