Έσπασε το ρόδι αγχωτική νίκη με ΝΕΑΡ

Με γκολ από την άσπρη βούλα η ομάδα μας επικράτησε 1-0 της ΝΕΑΡ και κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο για φέτος. Χρυσός σκόρερ ο Έρλιτ Μάνσε. Στην πρώτη καλή στιγμή ο Τσόλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κριτσιώτη με τον Μάνσε να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 1-0.

Στο πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πιο δυνατά στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 70’ αλλά ο Μενιουδάκης απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια. Στο 85’ ο Καράλης με γυριστό σουτ δε μπόρεσε να νικήσει τον Τριποδιανό ενώ στην τελευταία φάση του ματς ο Αθανασιάδης αστόχησε από πολύ καλή θέση.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Α. Βογιατζάκης, Λεκάκης, Κτιστάκης (68’ Καράλης), Τσόλας (92΄Αβντίαν), Λεονάρντο (74’ Αθανασιάδης), Μάνσε, Τσακάλι (60’ Τζέτσο).

ΝΕΑΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Τριποδιανός, Κριτσιώτης (46’ Σέχου), Τσαχάϊ (21’ λ.τ. Σφακιανάκης, 78’ λ.τ. Βλάχος), Κασιάρας, Ζαχαριουδάκης, Μπερβανάκης, Φαρσάρης, Μιχαηλίδης, Βασαδάκης (62’ Ξυδάκης), Αλ. Αλιάϊ, Βλατάκης.

Προηγούμενο άρθροΕίχε τις ευκαιρίες, του έλειπε η ουσία
Επόμενο άρθροΒαριά ήττα από Επισκοπή για την Κ14 (9-0)