Διακάκης: “Η Επισκοπή κάθε χρόνο κάνει σημαντικά βήματα προόδου”

O άμεσος συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο της Επισκοπής, Τάκης Διακάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την χρονιά- πρόκληση που έρχεται για την ομάδα με την συμμετοχή της στην Football League.

Να αποχωρήσει από τα αγαπημένα του Χανιά για πρώτη φορά για.. χάρη της Επισκοπής αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι ο Τάκης Διακάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στην φετινή χρονιά – πρόκληση για την ομάδα που την βρίσκει για “πρώτη” φορά στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Τάκης Διακάκης, μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” για το πως κυλάει μέχρι τώρα η προετοιμασία της ομάδας αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι της την νέα σεζόν.

Τα όσα είπε ο Τάκης Διακάκης στον Athletic Radio 104,2:
Για την απόφασή του να συνεργαστεί με την Επισκοπή

“Φεύγω από τα Χανιά για να δουλέψω σε άλλο νομό για πρώτη φορά. Ένιωθα έτοιμος και είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Ήρθα σε μία ομάδα ανταγωνιστική που κάνει κάθε χρόνο σημαντικά βήματα προόδου. Είχα εικόνα από την ομάδα από τον Απόστολο Λεκίδη που μου είχε πει τα καλύτερα λόγια, τώρα όμως διαπιστώνω και γω οτι είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο¨.

Για την συνύπαρξή του με τον Κώστα Ανυφαντάκη

“Θα είναι αρμονική. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε χρόνια και είχαμε υπάρξει και συμπαίκτες. Έχουμε κοινή φιλοσοφία και η συνεργασία μας θα είναι άψογη για το καλό της ομάδας”.

Για την πορεία της Επισκοπής τα τελευταία χρόνια

“Η ομάδα πάντα δούλευε σωστά σε όλους τους τομείς. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία. Δίκαια βρίσκεται στην Φούτμπολ Λιγκ και γιατί όχι να μην κάνει και το παραπάνω βήμα κάποια στιγμή. Το όνειρο είναι η Σούπερ Λιγκ μελλοντικά. Βήμα βήμα όλα θα γίνουν γιατί η ομάδα λειτουργεί σωστά και είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα”.

Για την προετοιμασία της ομάδας

“Οι προπονήσεις μας είναι διπλές πλέον. Είμαστε στην δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας και το καλό είναι οτι οι παίκτες μας έχουν όρεξη για δουλειά. Το Σάββατο δίνουμε το πρώτο μας φιλικό με τον Κισσαμικό και μετά θα πάμε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου θα παίξουμε με Καλαμαριά και Νάουσα ενώ θα αντιμετωπίσουμε στην Θεσσαλονίκη και τον Αρη. Εν συνεχεία στην Κρήτη θα δώσουμε πολλά φιλικά με Κρητικές ομάδες”.

Για το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφές

“Έχουμε αξιόλογο υλικό και η πλειοψηφία των παικτών μας είναι από 22-25 χρόνων. Πρόικειται για ένα φιλόδοξο και νεανικό ρόστερ.Με την προσθήκη ενός ακόμα αμυντικού έχουμε κλείσει. Θα ανακοινώσουμε και έναν Αφρικανό σέντερ φορ που έπαιζε στην Αγγλία. Υπάρχει ομοιογένεια και έχουν γίνει καλές μεταγραφές. Φύγαν και αρκετοί παίκτες αλλά αυτό είναι εσωτερικό θέμα και δεν θέλω να το σχολιάσω. Η ομάδα θα είναι το ίδιο δυνατή και ανταγωνιστική”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ

“Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει. Δεν ξέρουμε αν θα είναι ένας ή δύο όμιλοι. Αν είναι ένας αλλάζουν πολλά κυρίως στο οικονομικό τομέα και στα έξοδα μετακίνησης. Προγραμματισμός δεν υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όμως εμείς θα είμαστε έτοιμοι όποτε και να αρχίσει το πρωτάθλημα”.

Για τον κόσμο της ομάδας

“Τα ματς της ομάδας μου είναι ψυχαγωγία. Ο κόσμος διψάει για μπάλα. Μας έχει αγκαλιάσει και ειδικά φέτος που θα παίζουμε μέσα στο Ρέθυμνο, στο γήπεδο του Γάλλου, περιμένουμε το Ρεθυμνιώτικο κοινό. Υπάρχει όρεξη και ζωηρό ενδιαφέρον και θεωρώ οτι και φέτος θα μας βοηθήσει με την παρουσία του”.

Για τις ακαδημίες της ομάδας

“Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό και υπάρχει πλάνο οτι σε 3 χρόνια το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ να είναι από δικά μας παιδιά. Τα παιδιά δουλεύουν σωστά και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Η Επισκοπή θα βγάλει καλούς παίκτες και θα τηρήσει το πλάνο της”.

Για την πρώην ομάδα του τον Α.Ο.Χανιά

“Ο Α.Ο.Χ έχει όπλο τον κόσμο του. Πάντα βοηθάει την ομάδα και το καλό για τα Χανιά είναι να είναι πάντα δυνατός ο ΑΟΧ. Είναι μία ιστορική ομάδα και θέλω όλες οι ομάδες των Χανιών, ως Χανιώτης αλλά και της Κρήτης γενικότερα να πηγαίνουν καλά. Μακάρι ο κάθε νομός της Κρήτης να έχει ομάδα στην Σούπερ Λιγκ”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροA.O.X: “Oι επόμενες ημέρες είναι πολυ σημαντικές και η στήριξη όλων απαραίτητη”
Επόμενο άρθροΚωστάκης, ο 7ος!