«Δεν είχαμε διάθεση να προσπαθήσουμε»

Κουρασμένοι είναι οι παίκτες του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη και τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ντε Μπος. Η ήττα από την Ντε Μπος δεν ανησυχεί τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος τόνισε πως υπήρξε πολύ κούραση, αλλά κυρίως οι παίκτες έδειξαν κουρασμένοι και ψυχικά για να πολεμήσουν το παιχνίδι.

Παράλληλα, θεωρεί πως ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει και θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

«Ήταν ένα κακό ματς για μας. Δεν είχαμε τρεξίματα, ούτε ήμασταν καλοί τακτικά και θεωρώ πως δεν υπήρχε και η διάθεση για προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχει κούραση, επηρέασε και ο πλαστικός χλοοτάπητας αλλά το ματς αυτό μας δημιουργεί προβληματισμό. Τα τακτικά θέματα έχουμε τον χρόνο να τα δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: Ήταν το τελευταίο φιλικό μας στην Ολλανδία και ο στόχος μας σε αυτά τα ματς ήταν η ισομερής συμμετοχή των παικτών μας που έγινε σε μεγάλο βαθμό. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό που είναι και το κύριο μέλημα σε κάθε προετοιμασία.

Με την επιστροφή μας θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε πολλά πράγματα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που αρμόζει στην ομάδα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.

ΠΗΓΗ: http://www.sport-fm.gr/

Προηγούμενο άρθροΣε αναμονή για δύο
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε Ζαμπετάκη ο Γιούχτας