Α.Ο Ψηλορίτης-Ο.Φ.Αρμένων 0-0

Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στον Φουρφουρά ένα πολύ καλό παιχνίδι απο δύο δυνατές ομάδες.Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά ήταν λίγο σφικτές γιατί ήθελαν η μία να γνωρίσει το παιχνίδι της  άλλης.

Δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις,ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ  μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο όπου για άλλη μια φορά ξεχώρισε στο κέντρο του γηπέδου ο Τάσος  Λυκούδης.Ο Λυκούδης ‘εκοβε ,πάσαρε και σε γενικές γραμμές ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.Πολύ καλά πήγε και ο Andreini όπου στο 53΄είχε δοκάρι σε μια πολύ καλή προσπάθεια  των παικτών του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ και στην συνέχεια κτύπησε την μπάλα ο Τσακάλι και μπήκε γκολ και ο επόπτης σφύριξε offside . Ο Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ είχε ακόμα αρκετή κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ και έτσι το ματς έληξε 0-0.

Έκανε το ντεπούτο απέναντι στην πρώην ομάδα  του και ο Τζαγκαράκης Λυκούργος όπου ο Πρόεδρος του ΑΟ ΨΗΛΟΡΙΤΗ τον τίμησε με μια πλακέτα για την προσφορά του στο προηγούμενο πρωτάθλημα όπου σαν προπονητής παίκτης κατέκτησε τον τίτλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Α.Ο ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ -ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Φ.προπονητής-ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ, ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ, ΠΡΕΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Φ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗΣ, ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ (71΄ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ), ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΣ-ΛΑΤΖΟΥΡΗΣ(ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ)

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ:ΚΟΣΤΑΡΑΚΟΣ προπονητής-LEONARDI, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ (77΄ΚΛΕΙΔΗΣ Κ), ΤΣΑΚΑΛΙ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ , ANDREINI(90΄ΤΣΕΛΑ Κ. ,ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ(83¨ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ),

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΓια σήμερα Δευτέρα 7-10-13 ο guru προτείνει.