Αποφασισμένος για την πρώτη νίκη ο ΟΦΑ κόντρα σε Λιβάδια

Με στόχο το τρίποντο που θα του φέρει τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα αλλά και να συνεχίσει την πολύ θετική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ο ΟΦΑ υποδέχεται αύριο στις 15.00 τα Λιβάδια στο γήπεδο Αρμένων σε ένα ματς που αναμένεται δυνατό με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο που είναι η παραμονή στην Α’ ΕΠΣΡ και την νέα χρονιά.

Ο Σήφης Μανωλούδης καλείτε για άλλο ένα ματς να πορευτεί με αρκετές είναι η αλήθεια απουσίες παικτών του είτε για τραυματισμούς είτε λόγω διάφορων υποχρεώσεων. Ο περυσινός τραυματίας Λεονάρντο Λεσάϊ αλλά και οι Χάρης Βαρδουνιώτης, Μιχάλης Κριτσιώτης είναι αυτοί που έχουν δρόμο μπροστά τους ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα με τον τελευταίο πάντως να αναμένεται πιο σύντομα σε σχέση με τους δύο πρώτους.

Στους παραπάνω προστέθηκαν μετά το ματς στο Πέραμα ο Κώστας Βασαδάκης ο οποίος θα λείψει περίπου 20 μέρες καθώς υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και πίσω διάταση στον έξω πλάγιο σύνδεσμο αλλά και ο Βασίλης Τσόλας λόγω θλάσης στον αριστερό προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες και θα προφυλαχθεί για την συνέχεια αλλά θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα από Δευτέρα.

Ακόμη ο Σπύρος Παυλάκης λόγω εξάρθρωσης ώμου που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα τουλάχιστον ενώ αμφίβολος είναι και ο Χρήστος Κοσμίδης λόγω ενός μικρού τραυματισμού με τον τεχνικό της ομάδας μας πάντως να μην τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή προκειμένου να προφυλαχθεί.

Εκτός πλάνων για το σημαντικό αυτό ματς βρίσκονται επίσης οι ανέτοιμοι Αλκαίος Αβντία Νίκος Μαλετσάς και Ι.Ε. Γαλερός ενώ απόντες για επαγγελματικούς λόγους θα είναι και οι Βαρδής Μενιουδάκης και Νίκος Γεωργιουδάκης. Στα θετικά από την άλλη είναι η επιστροφή των Γιώργου Βογιατζάκη, Εμιλιάνο Πούλαϊ και Νίκου Πολιτάκη ενώ διαθέσιμοι θα είναι και οι νεαροί Στράτος Νιολάκης, Αποστόλης Κατάκης σε σχέση με το τελευταίο ματς του Περάματος κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς κόντρα στον σύλλογο του ορεινού Μυλοποτάμου είναι οι:

Ε. Κολυβάκης, Ν. Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Ανυφαντάκης, Κασιάρας, Καραλής, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Βογιατζάκης, Τσαπόκου, Μάνσε, Ι.Π. Γαλερός, Μανουσάκης, Αποστολάκης, Νιολάκης, Κατάκης, Πολιτάκης, Πούλαϊ.

 

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΈφτασε κοντά στην νίκη η ομάδα μας ήττα στο τέλος από τα Λιβάδια (1-2)