Έφτασε κοντά στην νίκη η ομάδα μας ήττα στο τέλος από τα Λιβάδια (1-2)

Χωρίς να πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση με αυτή που είχε στο προηγούμενο ματς στο Πέραμα κόντρα στον Αστέρα η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ισοφάρισε αλλά αν και πίεσε για την ανατροπή σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων δέχτηκε γκολ το οποίο έκρινε και τον νικητή (1-2 τα Λιβάδια).

Ο ΟΦΑ ήταν καλύτερος και είχε την εδαφική υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατόρθωσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση σε κάποιες λίγες περιπτώσεις.

Μόλις στο 13′ το πλασέ του Μάνσε μετά από κόντρα στο φάουλ του Κολυβάκη πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα από μπαλιά του Κολυβάκη ο Βογιατζάκης με γυριστό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόκκινο.

Στο 37′ από γύρισμα του Βογιατζάκη και πάσα στον κενό χώρο του Γαλερού ο Νίκος Κολυβάκης δεν πρόλαβε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντάτσικας εκτέλεσε κόρνερ με τον Νώντα Κολυβάκη να μην μπορεί να διώξει και την μπάλα με τη βοήθεια και του ανέμου να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ανέβασαν στροφές στην επανάληψη φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στο 55′ μετά από σέντρα του Κολυβάκη και πλασε΄του Μανουσάκη με τον  Κόκκινο να διώχνει σε μια φάση που τραυματίστηκε και αποχώρησε με τον Αντώνη Κλάδο να εκτελεί χρέη τερματοφύλακα για το υπόλοιπο του ματς.

Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σκουλούδης στο 57′ ο Πενθερουδάκης πλάσαρε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Γερωνυμάκης εκτέλεσε φάουλ με τον Κλάδο να διώχνει με γροθιές σε κόρνερ. Στο 66′ οι προσπάθειες των παικτών του Σήφη Μανωλούδη απέδωσαν καρπούς από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη ο Κασιάρας με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στους “κόκκινους” για να ψάξουν την ολική ανατροπή και λίγο έλειψε να το πετύχουν δύο λεπτά αργότερα όταν από ιδανική κούρσα αντεπίθεσης και πάσα του Μάνσε ο Βογιατζάκης σκόραρε με τον α’ βοηθό να σηκώνει την σημαία για οφ σάϊντ σε μια δύσκολη πάντως φάση που σηκώνει αρκετή συζήτηση καθώς ο σκόρερ φαινόταν να καλύπτεται από αμυντικό των Λιβαδίων.

Στο 82′ ο Μάνσε εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στο 85′ από φάουλ του Κολυβάκη ο Κασιάρας με κεφαλιά λίγο έλειψε να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Κλάδο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 89′ από μια φάση διαρκείας ο Σ. Σωπασής γύρισε στον Γ. Σωπασή με τον δεύτερο αν και υπό πίεση να γυρνάει και με πλασέ να σημειώνει το τελικό 2-1 για την ομάδα του Νίκου Μαθιουδάκη.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβακης, Καραλής (46′ Ανυφαντάκης), Πενθερουδάκης, Κασιάρας, Ν. Κολυβάκης, Πούλαϊ, Βογιατζάκης, Μάνσε, Ι.Π. Γαλερός (46′ Μανουσάκης), Γερωνυμάκης, Σκουλούδης (77′ Τσαπόκου).

Λιβάδια (Νίκος Μαθιουδάκης): Ε. Κόκκινος (56′ λ.τ. Αντ. Κλάδος), Βαρδιάμπασης, Μ. Ζερβός (34′ λ.τ. Απ. Κλάδος), Ε. Μαρής, Γ. Κλάδος, Κωστάκης, Γ. Σωπασής, Καλυβιανάκης, Σ. Σωπασής, Ντάτσικας (72′ Β. Μαρής), Μπρεγκάσι.

Προηγούμενο άρθροΑποφασισμένος για την πρώτη νίκη ο ΟΦΑ κόντρα σε Λιβάδια
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ με τα Λιβάδια