Αποκλεισμός για την ομάδα μας στο Κύπελλο ΕΠΣΡ

Δεν συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου η ομάδα μας, η οποία ηττήθηκε πριν από λίγο με 5-0 από τον Αστέρα Ρεθύμνου στο «Kido» στον επαναληπτικό προημιτελικό.

Έτσι μοιραία, ήρθε ο αποκλεισμός για την ομάδα μας, σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στους Αρμένους. Ο Αστέρας Ρεθύμνου ήταν εξ’ αρχής το φαβορί και από την στιγμή που κατόρθωσε μόλις στο 6’ να ανοίξει το σκορ με όμορφο γκολ του Ρότζεν, από αμυντική αδράνεια της ομάδας, απλοποίησε τα πράγματα. Η ομάδα μας στάθηκε καλά στο α’ ημίχρονο, είχε και τρεις καλές στιγμές με τους Τσόλα (13’), Μάνσε (38’) και Ν. Αποστολάκη (41’) μην καταφέρνοντας να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη ο Αστέρας Ρεθύμνου βρήκε κενούς χώρους προς την εστία της ομάδας μας και σε δύο δίλεπτα πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ, φτάνοντας στο ευρύ 5-0. Στο 61’ ο Βελονάκης με πλασέ πέτυχε το 2-0 και στο 63’ ο Ι. Βασιλείου «έγραψε» το 3-0. Το 4-0 ήρθε στο 71’ από τον Β. Βασιλείου, για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 ο Ψυχουντάκης με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αστέρα Ρ και του Ρεθυμνιακού, Μάρκου Γαρτζολάκη, ενώ οι παίκτες του Αστέρα έφεραν μαύρο περιβραχιόνιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Καλυβιανάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ Ρότζεν, 61’ Βελονάκης, 63’ Ι. Βασιλείου, 71’ Β. Βασιλείου, 73’ Ψυχουντάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Κλάδος, Παναγιωτάκης (62’ Κοντορινάκης), Κουδουνάκης, Μαραθιανός, Ψυχουντάκης, Δασκαλάκης, Καψαλάκης, Μπαστάκης, Χριστουλάκης (56’ Ι. Βασιλείου), Βελονάκης (67’ Β. Βασιλείου), Ρότζεν (69’ Κότσο).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης (82’ Κ. Αποστολάκης), Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Παπαδάκης, Κολυβάκης, Πετρογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Κρασονικολάκης, Τσόλας (52’ Θεοδωράκης), Μάνσε (40’ Ν. Αποστολάκης, 76’ λ.τ. Δ. Κλειδής).

Προηγούμενο άρθροΠολύτιμες εμπειρίες για την Ακαδημία μας στο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου της ΟΠΑΠ ΑΕ
Επόμενο άρθροΟ Κετεσίδης σφυρίζει το παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟ Αλφάς