Ανταγωνιστικός με Κ19 και Νέους Εργοτέλη ο ΟΦΑ

Πολύ καλή παρουσία κυρίως ανασταλτικά είχε η ομάδα μας στο μίνι τουρνουά του Μαρτινέγκο το περασμένο Σάββατο το απόγευμα όπου αντιμετώπισε κατά σειρά την Κ19 του γνώριμου μας Λευτέρη Κορνάρου ο οποίος κάνει μια εξαιρετική δουλειά πλέον στους “κιτρινόμαυρους” του Ηρακλείου και τους Νέους Εργοτέλη σε φιλικά διάρκειας 45 λεπτών.

Αν και ο ΟΦΑ μπαίνει μόλις στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε  αντιπάλους με μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα και φυσική κατάσταση αλλά και παίκτες που γνωρίζονται αρκετά χρόνια μεταξύ τους, έχοντας απολογισμό μία νίκη (κόντρα σε Κ19 με σκόρερ τον Βασίλη Τσόλα στο 16′) και μία ήττα από τους Νέους Εργοτέλη (με 1-0). Νωρίτερα η Κ19 του Εργοτέλη επικράτησε 3-0 των Νέων Εργοτέλη.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό με την Κ19 με τους: Ν. Κολυβάκη, Γερωνυμάκη, Τσόλα, Μάνσε, Κασιάρα, Μανουσάκη, Βογιατζάκη, Ι.Π. Γαλερό, Μαλετσά, Πολιτάκη, Πενθερουδάκη ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Σκουλούδης και Τσαπόκου.

Για την Κ19 ο Λευτέρης Κορνάρος παρέταξε τους: Ψιμόπουλο, Λούσι, Πλαϊτάκη, Κόλα, Βενεράκης, Μεχμετάϊ, Κουτάντος, Δασκαλάκης, Χαϊντίνι, Μανωλιτσάκης, Σαϊτάκης και έπαιξε ακόμη ο Γκούρο.

Αντίστοιχα στο φιλικό με τους Νέους Εργοτέλη αγωνίστηκαν για τους “κόκκινους” οι: Μενιουδάκης, Νιολάκης, Τσαπόκου, Σκουλούδης, Μανουσάκης, Ι.Π. Γαλερός, Πολιτάκης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Κτιστάκης, Γερωνυμάκης. Ακόμη αγωνίστηκαν οι: Ν. Κολυβάκης, Κατάκης, Μάνσε, Ν.Ε. Κολυβάκης, Φραγκάκης, Παυλάκης, Μαλετσάς, Ι.Ε. Γαλερός, Ανυφαντάκης.

Για τους γπηεδούχους αγωνίστηκαν οι: Ιατράκης, Μαυρής, Κριτσωτάκης, Ματαλιωτάκης, Τζαγκαράκης, Τσαμαντιώτης, Χότζα, Α. Χότζα, Πακιουφάκης, Τζάκο, Μουρτζάκης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μετά από αίτημα της ομάδας μας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του Νίκου Μαλετσά που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή. Μάλιστα οι “κόκκινοι” αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος του συμπαίκτη τους. Επίσης ο Πρόεδρος του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης παρέδωσε μια ανθοδέσμη στους ανθρώπους του Εργοτέλη ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές μας παρέδωσαν αναμνηστικά λάβαρα στους παίκτες των γηπεδούχων.

Ο Σήφης Μανωλούδης στάθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε η ομάδα του εν όψει της έναρξης μια δύσκολης χρονιάς. Ο τεχνικός του ΟΦΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Εργοτέλη για την τιμή που έκανε να μας φιλοξενήσει και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μου να συναγωνιστούν την Κ19 και τους Νέους Εργοτέλη που έχει παίκτες που δουλεύουν σωστά σε μια Ακαδημία κατά γενική ομολογία πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου καθώς κλείνουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Πριν έρθουμε εδώ είχα τονίσει 2-3 βασικά πράγματα που ήθελα να δω τα οποία και τα είδα, στα πρώτα φιλικά δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά να βρούμε μεταξύ μας την ποδοσφαιρική μας χημεία και να βγάλουμε τα πράγματα που έχουμε δουλέψει μαζί. Η αίσθηση μου είναι θετική και ικανοποιητική γιατί αφ ενός τα παιδιά αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες και αφετέρου αυτά τα 2-3 πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις τακτικά τα είδα να βγαίνουν στο γήπεδο σε ικανοποιητικό βαθμό”.

Από την μεριά του ο τεχνικός της Κ19 του Εργοτέλη Λευτέρης Κορνάρος τόνισε: “Για εμάς ολοκληρώθηκε η 3η προπονητική εβδομάδα και σίγουρα τα παιδιά έχουν δουλέψει αλλά και κουραστεί αρκετά. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε δύο ομάδες ισοδύναμες για να χαρούν και τα δύο παιχνίδια, σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και αυτό φάνηκε αλλά στο ματς με τους Αρμένους δεν είχαμε τον ρυθμό και το τέμπο που θα θέλαμε και προσπαθούμε να βγάλουμε στις προπονήσεις θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο να είμαστε έτοιμοι στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. Να ευχαριστήσω την ομάδα του ΟΦΑ για την τιμή που μας έκανε να έρθει εδώ στο Ηράκλειο και να συμμετέχει στις φιλικές αναμετρήσεις και να ευχηθώ και στον φίλο μου τον Σήφη Μανωλούδη να έχουν μια καλή χρονιά φέτος και να πετύχουν τους στόχους τους”.

 

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το μίνι τουρνουά με Κ19 και Νέους Εργοτέλη
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου του ΟΦΑ για την επιτυχημένη διοργάνωση “Αρμένεια 2019”