Ακόμη τέσσερις ανανεώσεις στον ΟΦΑ, στην ανδρική ομάδα και ο Νιολάκης

????????????????????????????????????

Με γρήγορους ρυθμούς από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Σήφης Μανωλούδης συνεχίζονται οι ανανεώσεις από τους παίκτες του περυσινού ρόστερ και οι προωθήσεις των νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα ολοκληρώνοντας την συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα Υποδομών με τον ΟΦΑ.

 

Αρχικά στη νευραλγική και πολύ σημαντική θέση του τερματοφύλακα τόσο ο Βαρδής Μενιουδάκης όσο και ο Κώστας Αποστολάκης στη συνάντηση που είχαν με τον τεχνικό της ομάδας παρουσία και του Προέδρου Γιώργου Δρουδάκη συμφώνησαν στην παραμονή τους και θα υπερασπίζονται την εστία των “κόκκινων” και την φετινή περίοδο.

Ακολούθησε ένας από τους πιο πιστούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του ΟΦΑ ο Σάββας Κονδύλης ο οποίος έχει αγωνιστεί για πάνω από μια δεκαετία με εξαίρεση ένα διάλειμμα πρόπερσι που ήταν στο Σπήλι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα που έχει δεθεί περισσότερο και φέτος.

Άλλος ένας αμυντικός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πέρυσι από τραυματισμούς όμως φέτος θα προσπαθήσει να βελτιωθεί κυρίως στη φυσική κατάσταση είναι ο Χρήστος Κοσμίδης με τον νεαρό παίκτη να συνεχίζει κι αυτός υπό τις οδηγίες του Σήφη Μανωλούδη.

Τέλος όσον αφορά τους νέους παίκτες που είχαν πάρει από πέρυσι χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα Υποδομών ο Στράτος Νιολάκης είναι ένας ακόμη παίκτης με αρκετά καλά στοιχεία όπως όλοι όσοι έχουν προωθηθεί μέχρι στιγμής που θα αγωνίζεται πλέον στην πρώτη ομάδα.

 

Προηγούμενο άρθροΑνανέωση για Ανυφαντάκη, στην πρώτη ομάδα Γαλερός, Κατάκης
Επόμενο άρθροΠροτάσεις ΟΦΑ εν’ όψει Γ.Σ. ΕΠΣΡ για αναβάθμιση Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου