Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ανδρική μας ομάδα

Μέσα στον πολύ όμορφο ανακαινισμένο πολυχώρο του «Bikakis Bakery-Cafe-Street Food» στα Τρία Μοναστήρια, η ομάδα μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 19 Ιανουαρίου.

Με άξιο οικοδεσπότη τον πρόεδρο μας, Στέλιο Μπικάκη, τα μέλη της ομάδας μας χαλάρωσαν σε άκρως οικογενειακό κλίμα και αντάλλαξαν ευχές για την έλευση του 2018. Η σημαντικότερη εξ’ αυτών φυσικά, ήταν να έχουμε όλοι υγεία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στη νέα χρονιά που ήρθε.

Παράλληλα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσιάστηκε σε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η νέα εμφάνιση της ομάδας μας, μαύρου χρώματος με αποχρώσεις κόκκινου, της εταιρείας Macron.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Στέλιος Μπικάκης, έχοντας δίπλα του τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιάννη Μαρινάκη, τον Β’ Αντιπρόεδρο Σήφη Φραγκιαδάκη, τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Θεοδωράκη και τον Υπεύθυνο Marketing Ηλία Βουρτζούμη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί κέρδισε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων Γιάννης Μαρινάκης, ενώ εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τυχερό τον Σήφη Σηφακάκη, ο οποίος παρέλαβε το δώρο που αντιστοιχούσε με 100 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΉττα με 10 παίκτες για την ομάδα μας από την Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΗ ΠΑΕ Εργοτέλης επέλεξε για δοκιμαστικά τον Βασίλη Τσόλα