Έκλεισε και η Κατερίνη

Συνέχεια ανανεώσεων στον ΟΠΕΡ, καθώς μία ακόμη παίκτρια, η Νίνα Κατερίνη έκλεισε στον ρεθυμνιώτικο σύλλογο για συνεργασία ενός έτους. Η 30χρονη ακραία του Ρεθύμνου, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρυσι και το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε τόσο από τον προπονητή Μιχάλη Χαχαγιόπουλο που εισηγήθηκε την παραμονή της, όσο και από τον πρόεδρο κ. Ψαρουδάκη που πήρε την υπογραφή της κι έστειλε άμεσα στην ΕΟΠΕ το δελτίο της. Όπως ανέφεραν και χθες τα «Ρ.Ν.», από τα γραφεία του συλλόγου αναμένεται να περάσουν κι υπόλοιπες παίκτριες που πέρυσι αγωνίζονταν στον σύλλογο και πιο συγκεκριμένα η Δραμιτινού, η Σημαντηράκη και η Ροδινού.
Αυτόματα δηλαδή μιλάμε για 8 παίκτριες μαζί με τις Σαπαρέφσκα, Σμυπράκη, Χατζοπούλου και Τουρλίτη  που μένουν σταθερές στις θέσεις τους.

Καθοριστική συνάντηση με Φεντότοβα

Σήμερα θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου και η Ιρίνα Φεντότοβα και φυσικά η διπλωματία θα παίξει σημαντικό ρόλο, προκειμένου να παραμείνει η 44χρονη πολύπειρη ακραία στον ΟΠΕΡ. Η παρουσία της είναι καταλυτική, προκειμένου να υπάρξει αγωνιστική ηρεμία αλλά και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.
Το ραντεβού δεν είναι τόσο εύκολο όσο θεωρούν κάποιοι, καθώς η Φεντότοβα νιώθει ότι έχει εξαντληθεί τόσα χρόνια μέσα στους στίβους της πετοσφαίρισης. Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ένα καλό «κρατούμενο» στα χέρια των ανθρώπων της κυανοκίτρινης διοίκησης που θεωρούν ότι, πρέπει να την μεταπείσουν για να υπάρχει η ισορροπία που πρέπει στην ομάδα.

Ανοικτές οι θέσεις «κλειδιά»

Ανεξάρτητα όμως με το αν θα παραμείνει η Φεντότοβα στην ομάδα, ο ΟΠΕΡ χρειάζεται μια ακραία που να έχει πολύ δυνατό καρφί, μια διαγώνιο αλλά και μια πασαδόρο.
Αν για τις άλλες περιπτώσεις το ρεθυμνιώτικο τμήμα θα κινηθεί στο εξωτερικό καθώς οι λύσεις από την Ελλάδα είναι πλέον ελάχιστες και μη συμφέρουσες οικονομικά, στην περίπτωση της πασαδόρου ο ΟΠΕΡ θα χρειαστεί να περιμένει για λίγο ακόμα την Γιούλη Παρασχάκη.
Ο Κωστής Ψαρουδάκης κατέστησε σαφές ότι, εάν οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι τέτοιες που να δίνουν τη δυνατότητα στην πασαδόρο από την Κρήτη να παραμείνει άλλη μια χρονιά, τότε ο σύλλογος θα είναι σύμφωνος να την έχει για το 2013-14. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να αναζητηθεί σίγουρα μία παίκτρια από το εξωτερικό.
Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κορτέζ, περιμένει τον ΟΠΕΡ για να κλείσει για την επόμενη σεζόν καθώς το συμβάν στην «ιντερνετική διαμάχη» των προηγούμενων ημερών θεωρείται λήξαν, όσον αφορά την κατ’ ιδίαν σχέση της Κολομβιανής παίκτριας με τον πρόεδρο του ΟΠΕΡ. Η παρεξήγηση έχει να κάνει με άλλα πρόσωπα…
Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει χρόνος, ούτως ώστε να κινηθεί στην αγορά ο ΟΠΕΡ, από το Δ.Σ. της ομάδας υπήρξε μία σαφής διευκρίνιση πως… «Ναι, υπάρχει άπλετος χρόνος». Στέλεχος της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρυσι κινηθήκαμε από τη 1 έως τις 10 Αυγούστου και κλείσαμε σχεδόν όλες τις παίκτριές μας. Στις 10 Αυγούστου ολοκληρώνεται η προθεσμία για τις Ελληνίδες παίκτριες και έως τις 3 Δεκέμβρη για τις ξένες, οπότε…»
Κατά κοινή ομολογία, ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής Κηφισιάς αλλά και η Νάξος κινήθηκαν πολύ καλά σ’ αυτές τις μέρες της μετεγγραφικής περιόδου. Αυτή η εβδομάδα, όπως τονίσαμε κατ’ επανάληψη, θα είναι αφιερωμένη στις ανακοινώσεις για τον ΟΠΕΡ.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΜεταγραφική αντεπίθεση του Ρούβα!
Επόμενο άρθροΗ καλύτερη παρουσία των Κρησσών στην Α’ Εθνική