Άρχισε το.. τρέξιμο για τους παίκτες της Επισκοπής

Πριν την “πρώτη” προπόνηση έγινε ο Αγιασμός ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών.

Ξεκούραση τέλος για την Επισκοπή καθώς από χθες, Δευτέρα, μπήκε για τα καλά στα.. βάσανα της προετοιμασίας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στο “Θ. Βαρδινογιάννης” της Επισκοπής, με αρκετούς φίλους της να δίνουν το παρών.

Πριν την έναρξη της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ στην συνέχεια τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Επισκοπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη, μίλησαν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, στέλνοντας από την πλευρά τους το δικό τους μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Football League.

Το παρόν έδωσαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Νίκος Κονταξάκης εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κουνδουράκης, με μέλη του Δ.Σ.

Στην συνέχεια ο προπονητής της Επισκοπής,  Κώστας Ανυφαντάκης, έδωσε το σύνθημα για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στην οποία έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές:

Ανωγιανάκης, Βελονάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Κελαιδής Α., Κελαιδής Ο., Κιμιωνής, Κονονένκο, Μανουσάκης, Μαραθιανός, Μιχελιδάκης, Μποτωνάκης, Ντακούντο, Περκέτσι, Σουμπασάκης, Σελινιωτάκης, Τριχάκης, Φρατζεσκάκης,

Απουσίασαν οι Τάντιτς, που του χορηγήθηκε έξτρα άδεια μέχρι 19/7 λόγω της συμμετοχής του στα play off με την προηγούμενη ομάδα του, και Ντιαλό, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του και αναμένεται στο Ρέθυμνο την ερχόμενη Παρασκευή.

Από σήμερα Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, απογευματινές προπονήσεις στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Γάλλου “Π.Ι. Βαρδινογιάννης” μέχρι το Σάββατο.\

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΤα επόμενα 4 φιλικά του Πλατανιά
Επόμενο άρθροΑΟΧ: Πρώτη με Πότσι και παλμό στα Περιβόλια!