Φιλική νίκη του Ο.Φ.Α με 2-1 επί του Ρεθυμνιακού.

Στο πρώτο φιλικό η ομάδα μας κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Ρεθυμνιακό,ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι προετοιμασίας όπου οι δύο προπονητές είδαν τις ομάδες τους να αποδίδουν αυτά που ζήτησαν στους παίκτες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά παρόλο που τα πόδια των παικτών ήταν πολύ βαριά από την προετοιμασία.

Ο Ρεθυμνιακός παρουσιάστηκε  πιο φρέσκος αρχικά διότι έχει περισσότερα παιχνίδια κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά σιγά σιγά η ομάδα μας ανέβηκε και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μιχαηλίδη στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Η απάντηση από την ομάδα μας  ήταν άμεση με τον Αντρείνι. Το γκολ της φιλικής νίκης για τον ΟΦΑ πέτυχε και πάλι ο Αντρείνι στο δεύτερο ημίχρονο.Η ομάδα μας είχε και δοκάρι με τον Χριστοδούλου.

Πολύ καλοί οι Αντρείνι,Λυκούδης,Κλειδής Κ.,Χριστοδούλου,επίσης πολύ καλό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Βογιατζάκης- Πολύχρονος.

Καλά στοιχεία έδειξε και ο Κουρνιανός που θα βοηθήσει σημαντικά όπως και Γασπαράκης Θ.που φάνηκε ανεβασμένος συγκριτικά με πέρυσι.

Βέβαια απουσίαζαν  παίκτες όπως οι Δασκαλάκης,Τσακάλι,Κρασονικολάκης.

Ο.Φ.Α-α΄ημίχρονο :Χίκα, Βογιατζάκης Γ, Κλειδης Δ, Πολύχρονος, Βογιατζάκης Α, Κλειδης Κ, Λυτκούδης, Αντρείνι, Γασπαράκης Θ, Κουρνιανός, Χριστοδούλου.

β ‘ημίχρονο:Παλιεράκης, Κονδύλης, Κολυβάκης Λ, Βογιατζάκης Α, Καρράς, Κλειδής Κ, Λυκούδης, Γασπαράκης Π, Καραγιώργης,Κουμαρτσεκ,Χριστοδούλου.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ-Γωνιωτάκης, Ρουσάκης, Μανταδάκης, Δελήμπασης, Μπαστάκης Γ, Μπαστάκης Β, Μιχαηλίδης, Κεφάκης, Ματαραγκασι, Βλαστός, Σηφακάκης

CSC_0920 CSC_0919 DSC_0756 CSC_0936

Προηγούμενο άρθροΦιλικό σήμερα στις 17:00 με Ρεθυμνιακό στους Αρμένους.
Επόμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α στο 2ο φιλικό Ισοπαλία 1-1 με τον Ποσειδώνα στο Γεράνι.