Τρίπολη και… μεταγραφή

Τον Αστέρα Τρίπολης έχουν πλέον στο μυαλό τους στον Πλατανιά, που ταυτόχρονα κοιτάζουν και το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Προτεραιότητα φυσικά αποτελεί η αναμέτρηση της Κυριακής (25/8) με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου σε πρώτη φάση… απαγορεύεται η ήττα.

Η πρώτη προπόνηση είναι την Τρίτη στο γήπεδο του Μάλεμε, ενώ τα ευχάριστα νέα προέρχονται από το μέτωπο “Τόρρες” όπου η μαγνητική ήταν καθαρή και ο παίκτης θέτει υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή, στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ως γνωστό, στο ματς αυτό επιστρέφει ο Τέτε που ήταν τιμωρημένος με τη Βέροια, ενώ σίγουρα απών θα είναι ο Ζουμπουλάκης που είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

 Στον Πλατανιά πάντως σκέφτονται σοβαρά να πραγματοποιήσουν, μια ακόμα μεταγραφή, ενός παίκτη που θα μπει άμεσα στην ενδεκάδα και αυτός δεν αποκλείεται να είναι κάποιος που θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Από κει και πέρα θα εκτιμηθεί και η ικανότητα του Αφρικανού επιθετικού που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στο Μάλεμε για το αν αποτελέσει και αυτός μέλος της ομάδας. 

 πηγη: athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Λεβαδειακό
Επόμενο άρθροΜετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Τόρες