Το Rethymno Soccer Club πήρε την πρώτη κούπα

Η ομάδα του Rethymno Soccer Club αναδείχθηκε νικήτρια στο τουρνουά ποδοσφαίρου παραλίας με την ονομασία «cup beach soccer» που διοργανώθηκε από τη RE.KAL και το baja beach.

Όλες οι ομάδες κι όλοι οι διαγωνιζόμενοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με πολύ κέφι, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο στην άμμο με τα πειράγματα και τα στοιχήματα που οδηγούσαν κατευθείαν στο πλησιέστερο μπαρ.
Το πιο διασκεδαστικό βέβαια ήταν το εξής: Προϋπόθεση αποτελούσε το γεγονός ότι κάθε ομάδα που αγωνίζεται, θα έπρεπε να ξεπερνούν οι 5 παίκτες της τα 400 κιλά!
Με 9 ομάδες να παίρνουν μέρος λοιπόν στο σύνολο, αποθεώθηκαν οι βαρέων βαρών ποδοσφαιριστές εκ των οποίων κάποιοι, έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλο ταλέντο.
Μέσα από 3 ομίλους των τριών ομάδων, προκρίθηκαν οι τρεις πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος.
Στα ημιτελικά της Κυριακής που μας πέρασε, είχαμε το Rethymno Soccer Club team  κόντρα στο Μouse net cafe με τους πρώτους να κερδίζουν 7-5. Στιγμή για χάι λάιτ ήταν το γκολ του Κλέαρχου για το Mouse net το οποίο όμως δεν στάθηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
Στο άλλο παιγνίδι, είχαμε Σαμαριά – Παλαίμαχοι 8-7 με την ομάδα των Αντωνογιωργάκη – Λυρώνη – Αλεξάκη, να λυγίζει στο τέλος.
Έτσι, στον μεγάλο τελικό η ομάδα του Rethymno Soccer Club με τους «αιώνιους έφηβους» Φραγκάκο και Μπάμπη Αποστολάκη (παρά τον τραυματισμό του), και τους Μπαξεβάνη, Βασιλάκη, Κυριακόπουλο, Δημήτρη και Γιώργο Καλογεράκη, επικράτησε με σκορ 5-3 της «Σαμαριάς» των Μανώλη Βελονακη, Θανάση Τριποδιανού, Νίκο Μπούρμπου, Δημήτρη Νικολιδάκη κ.ά. κατακτώντας το πρώτο cup beach soccer.

      Αμέσως μετά, ακολούθησε μεγάλο πάρτι στον πανέμορφο χώρο του baja με πολύ χορό και ποτό.
Προηγούμενο άρθρο«Πρώτη» του Α.Ο. Σπηλίου με στόχο μια ανταγωνιστική ομάδα
Επόμενο άρθροΕν αρχή είν’ η προφορική συμφωνία