ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 18 ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ Ε.Π.Σ.Ρ.

 

Είναι τιμή για την Αθλητική οικογένεια του Ο.Φ.Α ότι κλήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών για την προεπιλογή στις Μικτές Νέων και Παίδων.  

   Θα ανταποκριθούμε και θα στηρίξουμε τις Μικτές της ΕΠΣΡ.

Επίσης ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ καθώς και τον τέως Πρόεδρο αιδεσιμώτατο  Κο Ανδρέα Κεφαλογιάννη για την φιλοξενία της ομάδας μας στον αγώνα της 22-9-13.

Επίσης συγχαίρουμε τον διαιτητή του αγώνα ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ-ΟΦΑ 1-0 για την αψεγάδιαστη διαιτησία ,και ευελπιστούμε στην συνέχεια να υπάρξουν παρόμοιοι διαιτητές να τιμήσουν το λειτούργημα τους.Το Σωματείο μας βιντεοσκοπεί τους αγώνες πρωταθλήματος και τα DVD είναι σην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων .

         ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 

Η Διοίκηση του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ αποτελείται από καταξιωμένα άτομα της Ρεθεμνιώτικης κοινωνίας,από όλα τα στρώματα της.Τόσο ο Πρόεδρος Κος Γιώργος Μαραγκουδάκης όσο και ο Αντιπρόεδρος Κος Στέλιος Ιωσήφ Μπικάκης είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες .Ο Πρόεδρος διατηρεί το κατάστημα <<TOY MOY>>παραπλεύρως του <<LIDL>>στον κόμβο Ατσιπόπουλου με αποκλειστική διανομή προϊόντων <<JUMBO>>και το κατάστημα βρεφικών ρούχων <<NEONATO>> στην Σταμαθιουδάκη.

Ο Αντιπρόεδρος διατηρεί το Καφέ-Αρτοζαχαροπλαστείο <<ΜΠΙΚΆΚΗΣ>> στα Τρία Μοναστήρια σε ένα πανέμορφο ανακαινισμένο χώρο .Το υπόλοιπο Δ.Σ συμβούλιο απαρτίζεται από τον β΄Αντιπρόεδρο  πάτερ Μανόλη Καραγιώργη,Γεν.Γραμματέα Πρινιανάκη Βαγγέλη,Ταμία Χριστοδούλου Κώστα,Γεν.Αρχηγό Βροντάκη Γιώργο ,Αν.Γραμματέα Κλειδη Γιάννη,Μέλη Σταματίου Δημήτρη,Χριστοφοράκη Νίκο.

Η Διοίκηση αμέσως μετά την λήξη του  Κυριακάτικου αγώνα  εξουσιοδότησε τον Γεν.Αρχηγό Γιώργο Βροντάκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους και τους κάλεσε την Τετάρτη 25-9-13 για κέρασμα στο Αρτοζαχαροπλαστείο-καφέ <<ΜΠΙΚΑΚΗΣ>>.

                                        ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Πρωτοπορία θεωρείται η τοποθέτηση συγχρόνων μεγαφωνικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Αρμένων όπου εκτός της επιλεγμένης μουσικής θα ενημερώνονται οι θεατές για τα αποτελέσματα όλων των αγώνων ,θα ανακοινώνονται  οι συνθέσεις ,οι αλλαγές,οι σκόρερ των ομάδων.

  Όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν έναντι συμβολικού ποσού να επικοινωνήσουν στο email ofarmenon@gmail.com η στο κιν.694727813-6974030322.

Η αρχή θα γίνει απο τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής το Σάββατο 28-9-13.

                         ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

Οι  εγγραφές για τις Ακαδημίες ΟΦΑ-ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συνεχίζονται.

Πληροφορίες στα κιν.6974938586 Κλειδης Γιάννης-6973047154 Χριστοφάκη Ελένη η στο site της ομάδος  www.ofarmenon.gr το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα του τοπικού αμέσως μετά την λήξη των αγώνων κάθε Σαββατοκύριακου.

Προηγούμενο άρθροΗ 2η αγωνιστική της Α κατηγορίας της ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο στις 16:30 στους Αρμένους Ο.Φ.Α -ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ