Τζανακάκης: “Πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς”

Ο Μανώλης Τζανακάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στους στόχους του Εργοτέλη και τόνισε πως η ομάδα πάει για τη νίκη σε κάθε ματς.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Τζανακάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τους στόχος του Εργοτέλη…

Στόχος είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Πολλοί έχουν παραξενευτεί με την πορεία μας ως τώρα.  Εγώ δεν θα πω πως μα παραξένεψε ότι πάμε καλά. Με τον Ατρόμητο ισοφαρίστηκαμε στο 87 και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Για το αν θεωρεί πως οι παίκτες του Εργοτέλη έδωσαν απαντήσεις στους επικριτές τους…

Εμείς δεν τα ακούμε αυτά. Εμείς τις απαντήσεις τις δίνουμε στο γήπεδο και κοιτάμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα κοιτάμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όσον αφορά τον Εργοτέλη…

Είναι η μαχητικότητα που έχει αυτή η ομάδα. Τα δίνουμε όλα. Είμαστε δεμένοι και είμαστε ένα πάλι φέτος. Έχει μείνει ένας κορμός από πέρσι και αυτό το δέσουμε φαίνεται και στα παιχνίδια και πιστεύω θα είμαστε έτσι και στην συνέχεια. Το δέσιμο και η μαχητικότητα είναι το όπλο μας.

Για τις προσθήκες που έγιναν…

Όσα  παιδιά ήρθαν έχουν ταλέντο και τους χρειαζόμαστε. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και βοηθάνε πολύ. Όλοι τους είναι τρομεροί παίκτες και βοηθάνε πολύ.

Για το αν ο Εργοτελης μπορεί να πετύχει τον φετινό του στόχο, δηλαδή την παραμονή χωρίς άγχος…

Είναι πολύ νωρίς για να πω το οτιδήποτε. Όπως και πέρσι λέμε το ίδιο. Με όποιον και να παίζουμε πάμε για τη νίκη είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Για το το σημαίνει για τον ίδιο η φετινή χρονιά και αν είναι μια χρονιά καθιέρωσης…

Είναι στόχος μου να κάνω την καλύτερη χρονιά, να είμαι σταθερός, να έχω διάρκεια. Έχουμε ένα καταπληκτικό προπονητή που μας διδάσκει κάθε μέρα και πιστεύω να επιστρέψω καλύτερος στον Ολυμπιακό.

Για το αν η παρουσία του ίδιου και του Μπουχαλάκη έκανε και τους Γουρκάλα και Διαμαντάκο να έρθουν στον Εργοτέλη…

Υπήρχαν προτάσεις  και από άλλες ομάδες για τα παιδιά αλλα ξέρανε εμάς και πως είμαστε μια οικογένεια. Είναι οι καταλληλότερες συνθήκες για ένα παίκτη να δουλέψει εδώ, το είπαμε και στα παιδιά που μας ξέρανε και δεν ήταν δύσκολο για αυτούς να αποφασίσουν να έρθουν.

Προηγούμενο άρθροAποκαλύπτει τους νέους
Επόμενο άρθροΦιλικό με Επισκοπή σήμερα… και Σ/Κ ρεπό