Τζάμπα ισοπαλία για τον Εργοτέλη!

Ο Εργοτέλης κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90’ όμως το πέναλτι του Πίτσου πάνω στον Λαμπρόπουλο του στέρησε την ευκαιρία να πάρει μια χρυσή και σημαντική νίκη.  

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί και… Όσκαρ ποιότητας, η νίκη πήγε στον πιο ικανό που δεν ήταν άλλος από τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη. Ο Εργοτέλης δεν είχε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων όμως η τύχη και το “μαγικό ραβδάκι” που έχει ο Μπαμ Μπαμ ήταν τα στοιχεία που του έδωσαν το προβάδισμα.

Νωρίτερα ο Αθανασίου είχε κρατήσει ζωντανό τον Εργοτέλη κάνοντας δύο τεράστιες επεμβάσεις – μία σε κάθε ημίχρονο – με αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” να μείνουν μέσα στο παιχνίδι. Η είσοδος των Πελέ, Μπαντιμπανγκά έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι του Εργοτέλη που πίεσε αρκετά στο τελευταίο 20λεπτο με αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ με τον Μπαμ Μπαμ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εργοτέλης θα έπαιρνε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, στο 90ο λεπτό ένα “άγαρμπο” μαρκάρισμα του Πίτσου στον Λαμπρόπουλο είχε ως αποτέλεσμα την υπόδειξη του πέναλτι από τον Δημητρόπουλο. Ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

πηγη:athleticradio

 

 

Προηγούμενο άρθροΛύγισε στην Τούμπα ο Πλατανιάς
Επόμενο άρθροΈχασε ο ΟΦΗ από έναν τραγικό Παναθηναϊκό!