Τα σπουδαία μέχρι τέλος Ιουλίου

Μια νέα χρονιά, διαφορετική από κάθε άλλη ξεκίνησε για την Επισκοπή και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στο Ρεθυμνιώτικο στρατόπεδο, «πέφτοντας» με τα μούτρα στην δουλειά από την περασμένη Δευτέρα. Η μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής εξιτάρει τους πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας και αυτό ήταν διάχυτο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Ο ενθουσιασμός μεγάλος, όπως και η προσμονή για την επιστροφή Ρεθυμνιώτικης ομάδας στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

Αυτήν την περίοδο ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του, θέλουν να δουλέψουν σκληρά με τους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να «χτίσουν» την Επισκοπή της νέας σεζόν. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα παράλληλα παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην κατηγορία, περιμένοντας να δει σε ποια μορφή θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πάρα πολλά, ακόμη και στο σενάριο η νέα Β’ Εθνική να αποτελείται από μόλις ένα όμιλο. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα, για το αν η Επισκοπή θα κληθεί να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος με την συμμετοχή άλλων 13-14 ομάδων, ή σε ένα τεράστιο μαραθώνιο ανάλογου του περυσινού πρωταθλήματος.

Αυτό πάντως που προέκυψε από την χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι πως το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξέρουμε ποιες ομάδες θα έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ολοκληρώνονται την επόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου και αν δοθεί κάποια παράταση αυτή θα είναι το αργότερο ως τις 31 του μήνα. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι κατηγορηματική, πως δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα παράταση μετά από την 31η Ιουλίου.

“ΑΡΕΣΕΙ” ΠΟΛΥ Ο ΤΣΕΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, ο Ντάρκο Τζέσι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο στρατόπεδο της Επισκοπής. Ο Ουαλός με Αυστριακό διαβατήριο επιθετικός ήρθε για να τσεκαριστεί από το τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής, πριν μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του. Από την πρώτη ημέρα ο Τζέσι έδειξε πτυχές του ταλέντου του και των ποδοσφαιρικών του προσόντων κάνοντας τους ανθρώπους της Επισκοπής να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Έτσι δεν θα αργήσει η ημέρα που ο Τζέσι θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Επισκοπή, το οποίο πιθανότατα θα είναι διάρκειας τριών χρόνων, αφού η Επισκοπή θέλει να επενδύσει στον 23χρόνο επιθετικό.

ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Μέχρι τέλος Ιουλίου είναι υποχρεωμένες οι ομάδες που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στη νεοσύστατη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική να δηλώσουν συμμετοχή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής – μεταξύ των οποίων και ο Ερμής Ζωνιανών από το Ρέθυμνο – οφείλουν με την δήλωση συμμετοχής τους να περιλαμβάνουν ακόμη το παράβολο των 500 ευρώ και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων που θα δηλώσουν ως έδρες. Όπως γίνεται αντιληπτό μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, αλλά να γίνει και ο περιβόητος καταρτισμός των 6 ομίλων. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από το τι μέλει γενέσθαι και με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πόσες ομάδες θα δηλώσουν εκεί συμμετοχή, αλλά και σε ποια μορφή θα διεξαχθεί αυτό το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής. «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία».

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΧωρίς προβλήματα κυλάει η προετοιμασία του Κισσαμικού
Επόμενο άρθροΚυριακή ο ΟΦΗ, Σάββατο Εργοτέλης και Πλατανιάς στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ