Τα προγνωστικά της Παρασκευής

Για σήμερα Παρασκευή το TEAM ARMENOIBET προτείνει:

Στη Β’ Γαλλίας, στο LANS, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μεγάλη γκρίνια για την ήττα από τη HAVRE με σκορ 6-2. Το σημέρινο ματς κόντρα στην CRETEIL είναι κομβικής σημασίας αφού σε περίπτωση αποτυχίας θα υπάρξουν επιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει και προέρχεται από 4 ματς χωρίς νίκη. Συνεπώς κωδικός 114 άσσος στο 1,70.

 

Στην πρεμιέρα, η OSASUNA έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της αφού μετά από 4 αγώνες δεν έχει βαθμό. Θεωρούμε ότι είναι ευκαιρία για τους Βάσκους να πάρουν το τρίποντο, μια και η ELCHE είναι ομάδα που εκτός έδρας έχει δεχτεί πολλά τέρματα. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν ποιοτικό υλικό  και αν οι Βάσκοι θέλουν να ελπίζουν σε κάτι πρέπει να κερδίσουν αυτό το ματς. Κωδικός 137 άσσος του 1,90. Η δυάδα αυτή μας δίνει συντελεστή 3,23.

 

Συνεχίζουμε με την τελευταία δυάδα η οποία είναι το over 2,5 γκολ του αγώνα USD A.F.C – SLIGO ROVERS F.C. Χωρίς νίκη η USD στα 2 τελευταία ματς και με αμυντικό ντεφορμάρισμα. Ανεβασμένη η SLIGO το τελευταίο διάστημα με παραγωγική επίθεση. Κωδικός 134 over 2,5 με συντελεστή 1,45. Το άλλο ματς της δυάδας είναι το no goal με συντελεστη 2,5 στο κουπονι του ΟΠΑΠ JUBILO IWATA – KASHIMA. Οι τζίροι που είχαν γίνει μέχρι το απόγευμα σε αυτό το στοιχηματικό γεγονός μάς προτρέπουν να τα προτιμήσουμε. Αυτή η δυάδα μάς δίνει συντελεστή 3,62.

 Καλή Τύχη!

 

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο η έναρξη της Α κατηγορίας ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠρογνωστικά του Σαββάτου απο το Team Armenoibet