Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τον Εργοτέλη

Οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν νωθροί στο πρώτο μέρος και το 0-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου θα πρέπει να τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί καθώς η Ξάνθη είχε 4 κλασικές ευκαιρίες για ένα γκολ. Στην επανάληψη ο Εργοτέλης βελτιώθηκε, είχε δοκάρι και θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη αλλά και να φύγει άπραγος από τα Πηγάδια.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους Ακρίτες ήρθε στο 7΄ όταν Ο Μαρίν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά,ασυνεννοησία Πίτσου-Σαρρή , η μπάλα στρώθηκε στον Σολάρι όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα η Ξάνθη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μάνταλος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους “κιτρινόμαυρους” στο πρώτο μέρος ήρθε στο 22΄ όταν το σουτ του Μπαμ-Μπαμ πέρασε άουτ.

Η Ξάνθη είχε νέα ευκαιρία στο παιχνίδι στο 26΄ όταν μετά από σέντρα του Μάνταλου από δεξιά, ο Σολάρι έπιασε την κεφαλιά,η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία στο 41΄. Ο Μαρσελίνιο πέρασε δυο παίκτες και  σούταρε άουτ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος παίκτης σέντραρε, ο Σολάρι έπιασε την κεφαλιά και ο Αθανασίου απέκρουσε δύσκολα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν να αφυπνίζονται στα πρώτα λεπτά της επανάληψης καθώς μπήκαν καλύτερα και είχαν δύο ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ.

Στο 53΄ το μακρινό σουτ του Αναστασάκου κατέληξε στην αγκαλιά του Τσέμα, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο σουτ του Μπαμ-Μπαμ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 71΄ ο Εργοτέλης είχε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μπατιμπανγκά μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς της Ξάνθης,έκανε ένα φαλτσαριστό πλασέ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Χαντί πέρασε άουτ ενώ στο 82΄το σουτ του Σολάριδεν ανησύχησε τον Αθανασίου.

Οι γηπεδούχοι στο 84΄ είχε την μεγαλύτερη της Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά και,η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο παιχνίδι.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος (65ο Μπαξεβανίδης), Παίτο, Γούτας, Βάλλας, Ντιέ, Ντε Γκουζμάν, Μάνταλος (76ο Τριάδης), Μαρίν, Μαρσελίνιο (59ο Κάλβο), Σολάρι.

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Σαρρής, Πίτσος, Κοζoρώνης, Ρέντζας (43ο Γιοβάνοβιτς) , Τζανακάκης, Καρντόσο. Μπαντιμπαγκά (87ο Μπουχαλάκης), Μπαμ-Μπαμ (69ο Ρομάνο), Χαντί, Αναστασάκος

Το live της αναμέτρησης

 

     athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΔύσκολη έως απίθανη η συμμετοχή του Κουτσιανικούλη!
Επόμενο άρθροΠετράκης:”Eίμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών”