Στο φιλικό με τον ΑΟΧ στα Περιβόλια εστιάζει την προσοχή του ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι παίκτες του.

Ο Ρεθυμνιώτης κόουτς γνωρίζει ότι το αυριανό ματς απέναντι στους Χανιώτες είναι ένα πολύ σοβαρό τεστ, καθώς πρόκειται για ομάδα ίδιας κατηγορίας σε μια δύσκολη έδρα που σαν αυτές, θα συναντήσουν πολλές οι κυανόλευκοι στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

      Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις18.00 έχει βαρύνουσα σημασία και για λόγους γοήτρου, αφού πολλά θα κριθούν για το τί -ίσως- πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα μεταξύ τους ματς μετά το αγωνιστικό «ιστορικό» που θα δημιουργήσουν.
      Τόσο ο Ανυφαντάκης όσο και ο Σεροπιάν γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, αν και πάντα σε μια τέτοια φάση, τα φιλικά παιγνίδια κρύβουν μονάχα θετικά συμπεράσματα γι’ αυτούς, αφού τους παρουσιάζεται η δυνατότητα να κάνουν διορθώσεις.
Θα αγωνιστεί ο Σπαθάρας

Ποιες είναι προφανώς οι διαφορές τους…; Πολλές. Αυτό όμως που έχει να επιδείξει η Επισκοπή απέναντι στον αντίπαλό της, ίσως είναι η ομοιογένεια.

      Η ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει ήδη καταλήξει στο ρόστερ της με μοναδική προσθήκη τον Δημήτρη Σπαθάρα. Ο 26χρονος αμυντικός θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. Ο Σπαθάρας προφανώς και θα βρεθεί δίπλα στον Βουρβαχάκη, όπου αμφότεροι θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Από την άλλη μεριά, ο κ. Σεροπιάν είχε διακρίνει ευθύς εξ αρχής ότι, η ομάδα του δεν θα μπορούσε να έχει τύχη, εάν δεν έκανε άμεσα κάποιες μεταγραφές. Τελικά πραγματοποίησε αρκετές ανάμεσα σ’ αυτές, οι τελευταίες του τερματοφύλακα Μουντρίκιο από τη Γιουβέντους, του Μπουντόπουλου, του Κώστα Μανωλά, του Μέλο και του Βασιλόγιαννή από τον Ολυμπιακό (πήρε μεταγραφή με ελευθέρας).

Ηλίας Μπουλιός: 
«Διαφορετικό ματς με τον ΑΟ Χανιά επειδή παίζουμε στην ίδια κατηγορία»

 Ένας από τους πλέον άμεσους συνεργάτες του Κώστα Ανυφαντάκη, είναι ο Ηλίας Μπουλιός. Ο βοηθός προπονητή, από την περσινή κιόλας περίοδο, έχει σχηματίσει μία άποψη η οποία είναι ανάλογη των δηλώσεων των υπολοίπων, αλλά εξηγεί πόσο σημαντικά είναι αυτά τα φιλικά που δίνει αυτό τον καιρό η Επισκοπή.

      «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να σας πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πλέον μπαίνουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη χρονιά που έρχεται και που μπορεί να έχει έως και 40 παιγνίδια εάν μπούμε στα πλέι οφ.
      Τα παιδιά έχουν δείξει ζήλο και καλή διάθεση στις προπονήσεις, έχοντας περάσει ένα πολύ βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Νάουσα..
      Για μας δεν αλλάζει κάτι. Πορευόμαστε με την ίδια φιλοσοφία σ’ όλα τα φιλικά παιγνίδια όμως αυτό του Σαββάτου, αποτελεί κάτι το διαφορετικό για την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε επειδή είναι μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

και λάθη να κάνουμε που είναι φυσιολογικό, γι’ αυτό το λόγο διεξάγονται οι συγκεκριμένοι αγώνες. Θα μας βοηθήσουν να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε».

«Μπορούμε 4αδα»

Ερωτηθείς ο Ηλίας Μπουλιός για το πρωτάθλημα και την είσοδο της Επισκοπής στην «4αδα» αποκρίθηκε…: «Μπορούμε να κυνηγήσουμε την «4αδα». Οι ομάδες δεν μας φοβίζουν. Πρέπει όμως να δείξουμε σοβαρότητα και να βασιστούμε στο πλάνο που ακολουθούμε από την πρώτη μέρα».

        Στο μεταξύ, η Επισκοπή συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις. Πέρα από τον Γκάιταν Ντ’ ακούντο που έχει μείνει «οφ» για τρεις εβδομάδες μετά τη θλάση στο γαστροκνήμιο, προληπτικά έμεινε εκτός και ο Τάντιτς, ο οποίος ένιωσε βαρείς τους προσαγωγούς του.
         Επιστροφή στις προπονήσεις σήμανε για την ομάδα Παλαιμάχων του συλλόγου της Επισκοπής την Παρασκευή στις 20.30 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του «Θ. Βαρδινογιάννης». Όσοι πιστοί προσέλθετε…
πηγη: rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροAνακοίνωσε Ζαφειρίδη ο Γιούχτας
Επόμενο άρθροΠολύτιμα συμπεράσματα από τα φιλικά της Τετάρτης