Σεροπιάν: “Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν”

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά μίλησε στον Athletic Radio 104,2 – έβγαλε τα συμπεράσματα του από το φιλικό με τον ΟΦΗ και τόνισε ότι “μπορεί να κάνει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα”.

Ο Μουράτ Σεροπιάν συνεχίζει στον πάγκο του ΑΟ Χανιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Ιστορικό να επιστρέφει στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες. Και όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 “την προηγούμενη χρονιά αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, και με τον κόσμο αλλά και με διάφορους που ήταν δύσπιστοι απέναντι σε εμένα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ο κόσμος θα μας στηρίξει, μας βλέπει με άλλο μάτι και θα μας βοηθήσει ώστε να δούμε το μέλλον καλύτερα και πιο αισιόδοξα”.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ όπου στάθηκε στην παρουσία των Όγιος, Μιλιάζες αλλά και στην προσαρμογή του Λουτσιάνο Γκαλέτι που γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουράτ Σεροπιάν στον Athletic Radio 104,2

Για τις εντυπώσεις του από τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ μου άρεσε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Η αριστερή του πλευρά έβγαζε φωτιές και πιστεύω ότι η προσαρμογή του Γκαλέτι θα δώσει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και διαθέτει έναν αξιόλογο προπονητή που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του. Μέρα με την μέρα θα παρουσιάζεται καλύτερος και πιστεύω ότι όταν θα μπει στο πρωτάθλημα θα είναι πανέτοιμος και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν”.

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς ρόστερ και υλικού. Θεωρώ ότι θα έχει περαιτέρω βελτίωση και μπορεί να έχει καλή πορεία μέσα από την βελτίωση που θα παρουσιάσει αλλά και με την δύναμη της έδρας και του κόσμου του”.

Για τα σημεία – κλειδιά του ΟΦΗ: “Θεωρώ δεδομένο ότι η έδρα θα είναι και πάλι δυνατή. Με παίκτες όπως ο Γκαλέτι αλλά και οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν στο κέντρο όπως και η αριστερή του πλευρά που μου άρεσε πολύ. Αν καταφέρει ο ΟΦΗ να βρει έναν στόπερ που να του δίνει αριθμητικό πλεονέκτημα στην επίθεση τότε θα πάει αρκετά καλά γιατί θα τον βοηθάει εκτός όπου ο ΟΦΗ θα είναι κίνδυνος – θάνατος. Αν υπολογίζουμε και το γεγονός ότι εντός έδρας θα πάρει βαθμούς, τότε ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια εξαιρετική πορεία την φετινή σαιζόν”.

Για το νέο πρωτάθλημα: “Δεν βλέπω το επίπεδο να είναι υψηλό και ομάδες που πέρυσι έκαναν πορεία πρωταθλητισμού θα είναι πάλι στο ίδιο επίπεδο. Όμως, από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες δεν έχουν διαφορά”.

Για τον ΑΟ Χανιά της νέας περιόδου: “Δυσκολίες υπάρχουν παντού και οι καπετάνιοι γίνονται καλύτεροι μέσα από τις φουρτούνες και όχι μέσα από τα ήρεμα νερά. Καταφέραμε και διατηρήσαμε μεγάλο μέρος της περσινής ομάδας που στον δεύτερο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού κερδίζοντας τους περισσότερους βαθμούς μαζί με τον πρωταθλητή. Αυτά τα παιδιά που ήταν πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία κατάφεραν να βάλουν τα γυαλιά και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να προσφέρουν αρκετά και στην μεγαλύτερη κατηγορία”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr/

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Α.Ο.Χανιά
Επόμενο άρθροΣε πρόγραμμα αποκατάστασης από σήμερα ο Κιν στον Κισσαμικό