Πρόβλημα στη …δημιουργία

Στον Πλατανιά νιώθουν ικανοποιημένοι για το “Χ” με τον ΟΦΗ, ωστόσο η εμφάνιση δεν ικανοποίησε κανέναν, γεγονός που ανέφερε στις δηλώσεις του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Πλατανιά ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την ομάδα του, στον τομέα της δημιουργίας φάσεων και μάλιστα, στη συνέντευξη τύπου ψέλλισε ότι, σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ματς, αυτούς του παίκτες μπορούσε να χρησιμοποιήσει η ομάδα του.  Στη συνέχεια βέβαια, δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ότι αυτοί διαθέτουν ποιότητα.

Από κει και πέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής. Μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη είναι η προθεσμία των λεγόμενων “άνεργων” παικτών να βρουν ομάδα και ο Πλατανιάς αναμένεται να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Στον Πλατανιά θέλουν να αξιοποιήσουν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στα Περιβόλια.

Την προσεχή Παρασκευή (6/9), η χανιώτικη ομάδα δίνει φιλικό ματς στα Περιβόλια, με αντίπαλο την Επισκοπή, εκμεταλλευόμενη το κενό που υπάρχει.

athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣε εγρήγορση για να δώσει συνέχεια στο Εργο-τέλειο ξεκίνημα
Επόμενο άρθροΕυχαριστεί τον Τσάλο ο Ερμής Ζωνιανών