Πρωταθλητές Νέων οι Κ15 του Ο.Φ.Αρμένων!!!!

Την Κυριακή το απόγευμα στα Μισίρια  έγινε το τελευταίο παιγνίδι του πρωταθλήματος Νέων που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου.Πρωταθλητής αναδείχθηκε  η νικήτρια ομάδα  του Ο.Φ.Α. 

Ο Ο.Φ.Α αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και επικράτησε με σκορ 3-0,τα γκολ σημείωσαν στο 7΄ο Κλειδής Πέτρος με κεφαλιά, στο 12΄ο Χριστοφοράκης σημείωσε  ένα πολύ όμορφο γκολ και 69΄πάλι ο πολύ καλός Χριστοφοράκης με πέναλτι.Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και από τις δύο μεριές.Οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν αρκετοί, ευχαριστήθηκαν με  το θέαμα που  ήταν πολύ καλό.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και την διοργανώτρια αρχή που θέλησε το παιχνίδι να γίνει Κυριακή απόγευμα έτσι ώστε να βρεθούν πάρα πολλοί θεατές στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Μακάρι κάθε χρόνο να γίνετε αυτό έτσι ώστε και οι μικροί ποδοσφαιριστές να το χαίρονται περισσότερο.

Μετά το τέλος του αγώνα  ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ  Κος Κουνδουράκης έκανε την απονομή  του  κύπελλο στον αρχηγό του Ο.Φ.Α και αναμνηστικούς επαίνους στους μικρούς ποδοσφαιριστές .

Οι συνθέσεις:

Ο.Φ.Α:ΚΑΤΙΚΑΣ(προπονητής)-ΚΛΕΙΔΗΣ Ν, ΚΑΤΑΚΗΣ, ΚΛΕΙΔΗΣ Μ, ΚΑΡΡΑΣ, ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ, ΚΛΕΙΔΗΣ Κ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ, ΚΕΙΔΗΣ Π, ΤΣΕΛΑ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΖΕ.

Έπαιξαν επίσης σαν αλλαγή οι ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ, ΒΕΡΝΑΔΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ,

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΑΚΗΣ, ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ, ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ, ΠΡΕΝΤΙ, ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΨΩΜΑΣ.

Έπαιξαν σαν αλλαγή οι ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΤΣΟΚΟΛΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΟΥΛΗΣ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ.

DSC_0501 DSC_0503 DSC_0581  DSC_0583

Προηγούμενο άρθροΟι παίδες του Ο.Φ.Α στα Μισίρια τον ΑΡΗ 5-0!!!
Επόμενο άρθροΟι παίδες του Ο.Φ.Α βαδίζουν στα χνάρια των Νέων !!!