Πολύτιμα συμπεράσματα από τα φιλικά της Τετάρτης

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του κυπέλλου ΕΠΣΡ, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 και 8 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες τοπικού, συνεχίζουν στο ρυθμό των φιλικών παιχνιδιών.

Από τα τελευταία φιλικά είχαμε τη νίκη του Ψηλορείτη με 0-1 επί της ΕΑΠ, πέντε μέρες πριν το Σούπερ Καπ της ερχόμενης Κυριακής με τον Ερμή Ζωνιανών στη Σοχώρα και τις νίκες Δόξας, Ρεθυμνιακού, Αστέρα και Αετού.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Αστέρας – Σπήλι 2-1

Αθόρυβα-αθόρυβα ο Αστέρας φτιάχνει μια αρκετά καλή ομάδα, χωρίς μεγάλες μεταγραφές και τυμπανοκρουσίες.
Με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χατζηάδη (που παρέμεινε στην ομάδα) πέτυχε δυο γκολ εις βάρος του Σπηλίου, ενώ μείωσε στο 80’ ο Μπαξεβάνης που έδειξε ότι θα είναι από τους κορυφαίους σκόρερ.

      Αστέρας (Μ. Κλαψινός): Ν. Γαγάνης, Φουρναράκης, Αβντία, Ξενικάκης, Τσακάλης, Κόλα, Βρουλιδάκης, Σταράκης, Ρότζεν, Χατζηάδης, Καριαβασάρ.

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και όλοι οι υπόλοιποι.

      Σπήλι (Ηλ. Ασπρομάτης): Τσιρίτας, Ψυχουντάκης, Ντιριτρόφ, Γ. Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Σειραγάκης, Βέλκοφ, Κασσέλας, Κ. Βαβουράκης, Παπαδογιαννάκης, Μπαξεβάνης.

Έπαιξαν και οι: Βογιατζάκης, Αντ. Κολυβάκης, Ρουκουνάκης, Καμπουράκης, Αντωνίου, Χ. Παπαδάκης, Μιχ. Σπυρλιδάκης.

Ρεθυμνιακός – Ασή Γωνιά 3-1

Ο Ρεθυμνιακός με δυο γκολ του Ν. Καραδάκη και ένα του Άρη Σφακιανάκη κέρδισε στο Β’ μέρος την Ασή Γωνιά με 3-1 (το γκολ ο Ξενικάκης).
Το επόμενο φιλικό ο Ρεθυμνιακός το Σάββατο στο Πέραμα.

      Ρεθυμνιακός (Καραδάκης – Μπαστάκης): Παπαδάκης, Ρουσσάκης, Δελήμπασης, Π. Γάσπαρης, Μανταδάκης, Μασαούτης, Ρουμελιώτης, Μπάρκας, Ρίστα, Σηφακάκης, Καραδάκης.

Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι.

      Ασή Γωνιά (Σήφης Βασιλάκης): Δημητριάδης, Μανουσάκης, Κ. Δρακάκης, Αποστολίδης, Κουνδουράκης, Ξενάκης, Ρούλιος, Μανωλακάκης, Αθανασιάδης, Παπανδρέου, Σταυριδάκης (20’ Μπιμπικιάτζε).

Αγωνίστηκαν και οι: Χαλεπλής, Τσίνογλου, Σφενδύλης, Οικονομάκης.

Δόξα- Άρης 2-0

Με γκολ στο 1’ του Αντ. Σπανουδάκη και του νεοαποκτηθέντα Κ. Καλλέργη στο 65’ η Δόξα πέτυχε φιλική νίκη με 2-0 επί του Άρη.
Δόξα (Γ. Λυρώνης): Κλάδος, Καγκάς, Περίφανος, Γουμενάκης, Μαγιάφας, Θεοδωρομανωλάκης, Καρδαμίτσας, Μπαρκάτσας, Χριστουλάκης, Κατσαμάς, Αντ. Σπανουδάκης.
Στο Β’ μέρος ο Γ. Λυρώνης χρησιμοποίησε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

      Τέλος ο Αετός κέδρισε 1-3 στο Γ. Λιβαδίων την ομώνυμη ομάδα.
Προηγούμενο άρθροΣτο φιλικό με τον ΑΟΧ στα Περιβόλια εστιάζει την προσοχή του ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι παίκτες του.
Επόμενο άρθροΠλησιάζει το Σούπερ Καπ