Πλησιάζει το Σούπερ Καπ

Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα του φετινού Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ψηλορείτη και τον κυπελλούχο Ερμή της περασμένης περιόδου.

Το ματς που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Σοχώρας την Κυριακή στις 17.00 θα αποτελέσει την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν γι’ αυτό και η διοργανώτρια αρχή θέλει να καλέσει όλον τον ποδοσφαιρικό και μη, κόσμο του Ρεθύμνου στο ιστορικό γήπεδο. Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σχετικώς το «λουκ» τους από την περσινή περίοδο αφού οι υποχρεώσεις της νέας χρονιάς καθιστούν τα ρόστερ τους να είναι βελτιωμένα στο μέγιστο βαθμό.

      Ο Ερμής πλέον εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στην Γ’ Εθνική έχοντας παίκτες όπως ο Κοζανίδης, ο Σταυρακάκης, ο Μπέρκης και ο Παπάζογλου, ενώ ο Ψηλορείτης που αντεπεξήλθε στη δυσκολίες των μπαράζ αγωνιζόμενος έως και στα μέσα του Ιουνίου διαθέτει παίκτες, όπως ο Διαμαντάκης, ο Φίλιππος Μουρτζανός, ο Πολύχρονος και η αποκάλυψη του περσινού τοπικού στα αμυντικά χαφ Στέφανος Καλυβιανάκης.
      Στο θεωρητικό σκέλος, ο Ερμής παρουσιάζεται ως το φαβορί της αναμέτρησης αλλά σ’ ένα και μοναδικό ματς, έχουμε συνηθίσει οι εκπλήξεις να αποτελούν τον κανόνα του εν λόγω θεσμού.
      Στο αυριανό μας φύλλο, τα «Ρ.Ν.» θα ετοιμάσουν ένα αφιέρωμα στους δύο φιναλίστ, αλλά και στη διοργάνωση που αποβλέπει κάθε χρόνο ούτως ώστε, ΕΠΣΡ, σωματεία και φίλαθλοι να έρχονται πιο κοντά.
πηγη: rethnea.gr
Προηγούμενο άρθροΠολύτιμα συμπεράσματα από τα φιλικά της Τετάρτης
Επόμενο άρθροΑισθητά ανεβασμένοι οι πράσινοι