Παρελθόν και ο Κανούλας

Tον δρόμο του Παναγιώτη Κουρδάκη θα ακολουθήσει και ο Σάκης Κανούλας ο οποίος ενημερώθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του. Κανονικά  προπονήθηκε ο Παπάζογλου, ατομικό για Γκαλέτι.

Mετά τον Παναγιώτη Κουρδάκη και ο Σάκης Κανούλας θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΟΦΗ καθώς στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον Παύλο Δερμιτζάκη του γνωστοποιήθηκε πως θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. 

Παρελθόν από τον ΟΦΗ θα αποτελέσει ο Σάκης Κανούλας. Ο νεαρός επιθετικός ενημερώθηκε από τον τεχνικό του ΟΦΗ πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του καθώς λόγω της επιλογής άλλων λύσεων στην συγκεκριμένη θέση αλλά και ενδεχόμενης απόκτησης επιθετικού δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Έτσι ο Παύλος Δερμιτζάκης πρότεινε στον παίκτη πως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να αναζητήσει αλλού την καριέρα του και να δοθεί . Ο Κανούλας έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και το πιθανότερο είναι να δοθεί ως δανεικός.

Μέσα ο Παπάζογλου, ατομικό για Γκαλέτι

O Θανάσης Παπάζογλου πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης ενώ οΛουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

O υψηλόσωμος επιθετικός του ΟΦΗ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ρούβα δέχθηκε μία κλωτσιά στο στομάχι και για να προστατευτεί έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο 25χρονος επιθετικός δεν αντιμετώπιζε κάτι το σοβαρό κάτι που αποδείχθηκε σήμερα καθώς έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση χωρίς καμία ενόχληση.

Ο έτερος παίκτης που αποκόμισε τραυματισμό από το χθεσινό παιχνίδι Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μέσα στις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΚοιτάζει λύση… αριστερά
Επόμενο άρθροΉταν που είχε… συμφωνήσει με τον Εργοτέλη ο Χαραλάμπους